Szerintetek vendéglátós (pincérnő) munka mellett lehet teljes értékűen gyermeket nevelni? (Ezt a kérdést csak elméletben teszem fel egyenlőre , érdekelne mások véleménye )
Jelenleg 27 éves nő vagyok, párommal úgy érezzük készen állunk egy gyermekre. Viszont van egy pici kétely bennem a munkámat illetően.. Jelenleg úgy dolgozom, hogy minden másnap 12 órát , ami azt jelenti esetemben, hogy reggel 9-től este 9.. Hétvége meg ahogy éppen esik..
Szerintetek e munka mellé tudnék úgy gyermeket vállalni, hogy miután a pici akkora lenne és én visszamennék dolgozni , ő ne szenvedje meg az anyja “hiányát”? Vagy érdemesebb lenne más munka után néznem ?:)
NEM !
Gondold el, hogy ha majd 8-17 között oviban lesz és ki fogja hozni-vinni azt a gyereket? Vagy ha kéthetente beteg? Vagy ha hétvégén otthon majd tanulni kell vele vagy kirándulni?
Szerintem a vendéglátózás csak egyedülállóknak való, de családanyáknak semmiképp!
Akik teljes időben dolgoznak, ott általában valamelyik nagyszülő hozza-viszi a csemetét, mert kevés az a munkahely, ahol 8-16 óra között foglalkoztatnak úgy, hogy még be is tudj érni és ne legyen gond, ha a gyerek gyakran beteg, mert bizony akármilyen aprósággal is hazaküldik.
Nem véletlen, hogy mindenhová a gyermektelenek közül válogatnak.
Köszönöm mindenkinek a választ:):)
#3 Akkor szerinted mik azok a munkák amelyek mellett teljes értékű anya lehet valaki?:)
6: pl. saját vállalkozás, mert akkor rugalmasan tudsz dolgozni s szükség esetén a gyerekedért bármikor elugrani.
Alkalmazottként mindenhol ki vagy szolgáltatva a főnököd jóindulatának.
"Gondold el, hogy ha majd 8-17 között oviban lesz és ki fogja hozni-vinni azt a gyereket? "
Van a gyereknek apja is. És lehet meglepő, de közös a gyerek, és a problémák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!