Vajon felszolgáló vendéglátós párnak hogyan alakulhat a jövője?
Szerintem ez nem attól függ...van még olyan szakma ami teljes embert kíván, pl. egy orvos, tűzoltó, nyomozó...
Nem attól függ, mi a szakmád, hanem hogy mennyire tudod összeilleszteni azt a magánéleteddel. Mennyire tudjátok "értelmesen" szervezni a napjaitokat, mennyire tudtok gazdálkodni az idővel és hogy egymásnak mennyire hánytorgatnak dolgokat.
Én a vendéglátósokat azért nem irigylem, mert ők mindig akkor dolgoznak, mikor más szórakozik:D
Egyébként a párom orvos lesz én maximálisan megértem mikor aktuálisan nincs ideje, mert a kórházban van vagy ilyenek. Persze később családdal biztosan nehezebb lesz, de ezen nem múlik a kapcsolatunk...
Keresztszüleimből kiindulva tudok írni pár sort
A keresztfater már 43 elmúlt(pincér, felszolgáló) a felesége pedig 37 éves(vendéglátós)
Nemsokat vannak itthon jó ha 1 héten az egyik itthon van, felváltva dolgoznak így csak jóformán este látják egymást, de nekik előtérbe van helyezve a munka így nem jelent gondot a kapcsolatukban. Na meg van egy 14éves lányuk is
Úgy gondolom hogy aki szakmájának megfelelő párt akar, annak vagy el kell fogadni hogy sok a munka
Vagy mást kell keresni
A szavaidból úgy veszem ki nemrég jöttetek össze, ha már elég komolyan gondolkodtok lehet valami hosszabb távra is, ezt majd az idő megmondja
18/F
Én pultos-felszolgáló, férjem szakács. 10 éve együtt, van egy két éves gyerekünk.
Mikor gyerek nem volt még, volt időszak, mikor egymás kezébe adtuk a kilincset, ő jött én mentem és fordítva. Legalább nem untuk meg egymást. Ő még mindig szakács, de legkésőbb du 3-ra itthon van, én gyesen... Eddig megy. Nem tudom mi lesz, ha én visszamegyek dolgozni... Az mondjuk vígasztal, hogy ő du el tud menni a gyerkőcért oviba.
egy kapcsolat elsősorban nem ember függő
példa:
ismerek két párt, az egyikük szétmentek
1. a csaj és a srác egyaránt pultos volt, igyekeztek egymás mellé beosztatni magukat
a srác mindig csajozós volt, a lány meg gyereket akart - hát szétmentek
2. szintén két vendéglátósnál olyan sokat dolgoztak mindketten mindig, hogy most együtt vezetik a saját éttermüket...
és mindkét eset vendéglátós kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!