Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi fizetést kaphat egy...

Mennyi fizetést kaphat egy görög pincér ? Mire lehet számítani a munkaadó részéről ? Vagy az ottani lakosotol? Heti 50 órát kell kb dolgozni, azt 5 v 6 napban ? Meddig tart a szezon, vagy éves állások is vannak a tengerparti èttermekben?

Figyelt kérdés

Voltam Görögországban, immár sokadjàra és mindig nagyon nagyon fájó szívvel térek vissza, ami szerintem nem jó . Egy jelzés hogy nekem ott jobb helyem lenne, és most gondolkodom, hogy mennyit kereshet egy görögorszàgi pincér egy étteremben ?

Német - Magyar - Szerb - Macedón nyelvtudással és van munkatapasztalat is.

Ausztriában dolgoztam pincérként és imádtam de Ausztriába már nem vágyom picit sem, éveket voltam ott.

Ismersz esetleg Valakit aki dolgozott màr Szártin vagy ott él?

#fizetés #Görögország #pincér #Szarti #Jó munka?
2022. júl. 1. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2022. júl. 1. 12:49
 2/12 A kérdező kommentje:

Privat és veszelyes oldal, nem betölthető sajnos .

Mi van a linkben?

2022. júl. 1. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
2022. júl. 1. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Ja jól látom 12.854€/ év - 1071€/hónap .

Ez gondolom bruttó (vagy nettó?) és gondolom borravaló nélkül .

Többiek vélemények, tapasztalatok vagy épp a többi kérdésemre valmi reakció ?:)

2022. júl. 1. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
görög nyelvtudás nélkül esélytelen.
2022. júl. 1. 13:10
 6/12 A kérdező kommentje:
5. Az ekkora fizetés vagy a munkavállalás ?
2022. júl. 1. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem hinném hogy lenne esélyed, eleve az egyik legnagyobb a munkanélküliség az EU-ban, a fizetések a magyarhoz képest sem jók. Itthon felvennél egy pincért, aki nem tud magyarul?
2022. júl. 1. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Tengerparton ? Simán
2022. júl. 3. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet összehasonlítani a Magyarországgal, ahol alig bárki beszél idegen nyelven, Görögországban meg mindenki.
2022. júl. 3. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Görögországban dolgozok, 700-800 euro nettóban, a szigeteken több, pl. Santorinin 1500 euro is lehet.
2022. júl. 3. 16:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!