Mennyi fizetést kaphat egy görög pincér ? Mire lehet számítani a munkaadó részéről ? Vagy az ottani lakosotol? Heti 50 órát kell kb dolgozni, azt 5 v 6 napban ? Meddig tart a szezon, vagy éves állások is vannak a tengerparti èttermekben?
Figyelt kérdés
Voltam Görögországban, immár sokadjàra és mindig nagyon nagyon fájó szívvel térek vissza, ami szerintem nem jó . Egy jelzés hogy nekem ott jobb helyem lenne, és most gondolkodom, hogy mennyit kereshet egy görögorszàgi pincér egy étteremben ?
Német - Magyar - Szerb - Macedón nyelvtudással és van munkatapasztalat is.
Ausztriában dolgoztam pincérként és imádtam de Ausztriába már nem vágyom picit sem, éveket voltam ott.
Ismersz esetleg Valakit aki dolgozott màr Szártin vagy ott él?
2022. júl. 1. 12:41
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, írhatok privatban neked ?
Lenne pár kérdésem .
Amúgy te miért nem tengerparton dolgozol ha jobban fizet ? Oke hogy sok a munka, de szabad napodon bár ott a tenger :)
( én Ausztriában napi 1400 vendégre dolgoztam )
2022. júl. 4. 10:23
12/12 anonim válasza:
Rendőrként dolgozok itt, EU misszóban, a velem lévő görög kollégát kérdeztem meg... 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!