C vagy C+E jogosítványt elkezdjem?
Szóval már előre leszögezem van családom, 37 éves vagyok és van erre félre rakott 1 millió ft-om úgy hogy nettó 380 a fizum.
C jogosítvány leinformáltam kereken 1 millió ft kb. GKI-val együtt és PÁV III-al, persze ebben nincs benne a pótvezetés (sajnos). Hát rohadt drága, sajnos a környéken nincs olyan telephely ami ezt a részét vagy valamilyen formában segítene. Persze tudom lehet részletre is fizetni.
Nos ha csak belföldizni szeretnék, milyen esélyeim vannak? Szóval a C jogosítvány már önmagában több munkahelyre is nyitva állna úgymond a kapu előttem (tűzoltó, mentős, konténer szállító..stb). Érdemes megcsinálni ha nincs pénzem a E kategóriára vagy hagyjam olyannak aki közel van a tűzhöz és fizeti neki a cég 100%-san, vagy igen elmegy nemzetközi járatra és úgy is állja a cég, csak azt nem szeretném.
Nemtudom ez a pénz sok mindenre jó, de már olyannyira megdrágult hogy már az 1 milliót is sajnálom rákölteni, pedig szeretek vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!