Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek elkezdjek motorozn...

Szerintetek elkezdjek motorozni vagy ne?

Figyelt kérdés
19vagyok, van kb annyi megtakaritott penzem amennyi a motorkezdeshez eleg lenne (jogsi ruhazat motor). jovore egyetemre megyek, mellette nem biztos hogy lesz idom dolgozni, de a motorozas az amiben el tudom engedni magam, amivel el tudok menekulni a vilag elol. a masik oldalrol meg az a masfel millio ft kb talan kesobb felhasznalhato lenne valami fontosabbra stb remelem ertitek a dilemmam.

2019. jan. 30. 12:39
1 2
 1/11 Nosco ***** válasza:

A helyedben várnék. 23 évesen leteheted a korlátlan motor jogosítványt. Addigra sok minden megváltozhat.

Nekem is korlátlan van így jobbnak láttam. Utána vettem motort is és felszerelést.

2019. jan. 30. 13:20
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem állsz te még készen a motorozásra, majd később - talán.
2019. jan. 30. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
27%
Ne motorozz
2019. jan. 30. 13:52
 4/11 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszaitok, a legtobb erv amellett szol hogy hagyjam ezt, talan kesobb.

#2 szerinted miert nem allok keszen

2019. jan. 30. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem állsz készen akkor az azért van, mert feltetted ezt a kérdést. :) Egyébként a motorok nagyon jól tartják az árukat, tehát ha most elkezdesz motorozni, akkor igazábol csak a jogsi ára a bukta, meg amit a motor szervizelésére, tankolására költesz, maga a motor vételára az eladásnál vissza tud jönni. A ruha az meg később is jó lesz, illetve azt is el lehet adni, ha már nem jó. Én nagyon ajánlom, hogy motorozz. Szerintem terápiás hatása van. Egyrészt tényleg jól érzi magát az ember ha motorozik, meg rengeteg időt is spórol, ami nekem pl. nagyon sokat számít.
2019. jan. 30. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

Előző pontosan rátapintott a lényegre, erre gondoltam.

Sőt, ha te mindig mások véleményére adsz ilyen jellegű kérdésekben ( nem tudod eldönteni mi akarsz, mi jó neked úgy általában ), akkor sajnos a való életben sem leszel sem sikeres, sem boldog.

Ki lehet és ajánlatos kikérni mások véleményét bizonyos kérdésekben - de ez szerintem pont nem az.

Szóval azért írtam amit írtam: ha majd magadtól eldöntöd, hogy motorozni akarsz akkor motorozz.

2019. jan. 30. 15:37
 7/11 A kérdező kommentje:
nagyon koszonom, nemtudom ki pontozott le, az embereknek megvan a velemenye, en csak megkertem irjak le.. naja az vilagos hogy szeretnek motorozni egyedul a penz vilaga az ami meg homalyos nekem. de tenyleg koszonom nektek:)
2019. jan. 30. 18:59
 8/11 Mickbro ***** válasza:
100%

Egyet értek az 5-össel. Tényleg terápiás. Én mikor suhanok a tájban, nem gondolok semmire, csak húzom a gázt, nagyon jó, mikor leszállok a gépről, olyan, mintha egy nagyot meditáltam volna. Elfelejtem minden gondom, de... ez egy nagyon drága és veszélyes meditáció. Ha gazdag családból származol, vagy jól fogsz keresni az egyetem mellett, akkor tarts motort, de ha meg kell húzni a nadrágszíjat, akkor ne! Vakáció alatt inkább utazd be Európát stoppal, ismerkedj csajokkal, mássz hegyet, kirándulj erdőkbe, ilyesmi...! Vannak alternatívák motor helyett.

Ha csak nem forr benned egy motorversenyző vére, akkor viszont elkerülhetetlen, de ezt biztos érzed.

2019. jan. 30. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Eleve hatalmas gyökérség a motorozás.
2019. jan. 31. 08:13
 10/11 Major Ferenc FERK ***** válasza:

Ha motorozni akarsz nem szabad a pénzt nézni ha így állsz hozzá inkább felejtsd el az egészet

Én 14 éves korom óta motorozok most 19 vagyok és már milliókat szórtam el a motorjaimra és felszereléseimre amiböl tudom hogy sose fogok viszont látni egy forintot se de nem érdekel mert sokkal többet kaptam ettöl a pénztemető sportol mint amennyibe nekem van

Szerintem nyugodtan elkezdhetedbde ha ennyire anyagiaskodsz akkor ne erőltesd

2019. jan. 31. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!