Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert jo quadozni/motorozni?...

Miert jo quadozni/motorozni? Mit ereztek? Meseljetek

Figyelt kérdés
2018. szept. 23. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Quadozni sz*r!

Motorozni nem rossz, de nem ilyen Ninjákkal meg hasonló száguldó koporsóval!

Valami nyugis 125-350ccm-es motorral egész kellemesen el lehet motorozgatni elhagyatott mellékutakon....

Bár én sokkal jobban szeretek autót vezetni, azt legalább bármikor lehet.

2018. szept. 23. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Quadhoz Magyarországon nincsenek igazán jó terepek, homokos tengerparton pl élmény, de nekünk olyan sincs, nem is sok quad van közúti forgalomban.

A motorozás is többnyire idény jellegű, áprilistól októberig tart, télen legfeljebb alkalmankét.

Motoron "átölel a szabad szél", mozgékonyabb mint az autó, lényegesen jobb a gyorsulás, de a magyar úthálózat a motorosoknak is akadálypálya.

2018. szept. 23. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Ha majd egyszer utasként vagy sofőrként megtapasztalod a 250+ sebességet, akkor átértékeled a dolgokat magadban, nem hiába néhányunknak 1000ccm alatt nem motor a motor.
2018. szept. 23. 19:45
 4/5 dirtboy ***** válasza:

én régen motoroztam /8éve adtam el/,akkor volt egy 200as kis testű 4ütemű terepmotorom.

hát ha nem motoroztál még magad nem utasként akkor nem érted meg soha.

át kell élni az ilyet.

most leraktam az A-t jövőre venni akarok egy 2010-12-es évjáratú kawasaki z1000-ret.

amúgy azt is ki kell tapasztalni hogy kinek milyen motor jön be.

jogsinál pl gs500al is mentem egyszer,az sem az esetem,javarészt egy gsf600-as bandittal mentem,99-es évjárat volt azt hiszem.

na az pl nem tetszett,abban semmi nem fogott meg.

alapból nem vagyok oda az idomos gépekért,azt gyorsasági esetében tudom elképzelni,amúgy meg csak a kormány illetve a lámpa rész is forduljon ha fordítom a kormányt.

ezért is akarok nakedbike-ot de ugyan akkor szeretem ha van egy motornak szélessége,jó nagy testes.

szóval ki kell próbálni több fajtát,lehet az egyikkel nem tetszett nem fogott meg de másfajtával te is rá érzel és megtetszik.

2018. szept. 24. 09:23
 5/5 anonim ***** válasza:
jót érzek
2019. jan. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!