Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csináljak ha motorozni...

Mit csináljak ha motorozni akarok de a szüleim ebben nem támogatnak?

Figyelt kérdés

2018. aug. 9. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te szeretnél, akkor motorozz. Ha nem szeretnél, akkor ne motorozz.

Látod hogy hol szerepelnek a szüleid az előbbi mondatban?

2018. aug. 9. 23:07
 2/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Ha nem a szüleid pénzéből akarsz motorozni hanem lesz saját kereseted, akkor motorozhatsz.
2018. aug. 9. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nagykorú vagy akkor nem számít a szüleid véleménye, nem?

Amúgy meg nem éri meg.. Vegyél inkább kocsit. Nem annyira veszélyes.

2018. aug. 9. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok függ attól hány éves vagy, például diákmunkával megkeresheted rá a pénzt. Ha ez nem opció, akkor csak türelem kell és eljön az idő, amikor nem kell a szüleid beleegyezése.
2018. aug. 9. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen szempontból nem támogatnak, ha anyagi akkor nem csodálom mert rendesen motorozni jó géppel, amivel elismernek, főleg ha bírod is hajtani, az milliókba kerül, ha akarsz ruhára költeni az is pár száz ezer ft, nekem mondjuk elég a csizma kesztyű sisak, de az előbbi kettő is csak városon kívül és hegyi úton.

Akiket én ismerek család apákat, és ahol a fiú gyerek is kedvet kapott hozzá 50-esnél nagyobbat nem vett senki sem a gyerekének, hajtsa a határba, kukoricaföldön ott ha el is esik még megússza horzsolással, akinél meg fellángolás egy esés után úgyis leteszi, eladja a motort.

Gyerekkoromtól imádtam gyors motorokat, poszterek miegymás, elsőként autóztam sokáig míg vártam hogy 21 évesen elkezdhessem az A-t, magamtól tanultam mindent, nem volt intő példa előttem.

Veszekedések árán vettem a motorom, és ez mind azért mert kevés olyan ember van aki ne hallott volna halállal végződő motor balesetet, nekem is mondták hogy inkább gondoljam át még egyszer, adjam el és vegyek egy gyors autót ha a sebesség és nyomaték kell, minek amikor abba is meghalnak.

Ezzel ezt akarom kihangsúlyozni hogy potenciális veszélyforrásnak senki nem fogja kitenni a családtagját, főleg nem gyerekét, vannak gazdagok akiknek az agyát elborította már a pénz igen, de azok a gyerekek nem is élnek már, India, Ázsia elitebb részei, ahol a pénz ellenére komoly motorra tellett, de sisakra, cipőre már nem.

Ha csinálni akarod akkor önerőből érd el, mert ez elég megosztó tevékenység, van akit maga a felesége sem támogat...

2018. aug. 9. 23:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én szó nélkül vettem egy 600-as fazert igaz volt rá pénzem.

Anyám mikor meglátta csak annyit mondott: "ha ezzel egyszer elesel ott is maradsz"

Szerencsére az 5 év alatt csak egyszer dőltem el vele azt is állóhelyben :)

2018. aug. 10. 06:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van, amíg anyuk tartanak el, fizetik utánad a rezsit, kaját, taníttatnak, tetőt adnak a fejed fölé, addig elfogadod a játékszabályokat, ha van pénzed önállóságra, akkor utána fogod magad és veszel motort, és motorozol. Normális ember így csinálja.

Egyébként milyen támogatásra lenne szükséges a motorozáshoz? Fussanak melletted, hogy ne ess el?

2018. aug. 10. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!