Egy bárban felteheti a rendelèst a pincér olyankor, amikor az egyik fèl kimegy a mosdóba?
Egy sráccal voltam első randin, a második pohár italomat kikèrte, mire visszajöttem a mosdóból, mondván, hogy a pincér kérdezte hogy hozhat-e valamit. Igazából, ez már nem mostani sztori, nem emlékszem teljesen, de úgy rémlik, hogy a srácnak mèg volt a pijàjàból, szóval eleve fura, hogy a pincér akkor kérdezné meg, hogy mit kèr a másik, amikor az èppen nincsen ott...
Köszi előre is!
Felveheti, persze, de nem szokásuk, hiszen ők is tudják, hogy ha valaki épp nincs ott az asztalnál, akkor még lesz egy körük.
Azt tudom elképzelni (amennyiben a srác nem kamuzott, és tényleg így történt), hogy a mellettetek lévő asztalhoz vitt ki valamit, a srác megbámulta a pincért unalmában, aki ezt úgy értelmezte, hogy szükség van a szolgálataira, ezért reflexből megkérdezte, hogy hozhat-e még valamit.
Mondhatta volna hogy mindjárt visszajösz és majd választotok együtt valamit
Ha ismeretlennel randiznék biztos nem innám meg
Sose tudni mit tesz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!