Nincs kedved a pótapukámnak lenni?
Miért baj az ha ő is szeretné megélni azokat a pillanatokat mint más megélt az apjával?
Engem eldobott az apám, máig ott van belül a szívemben a hiánya és ott is lesz örökre. Ebből a végletességből mozdítana ki az a pár találkozás.
Hát ennek ugye egyenes következménye, hogy olyan kapcsolatokba fogsz belemenni, ahol te mindent megteszel a másikért egy kis szeretet reményében, a srác pedig néha-néha csurrant-cseppent is belőle, leginkább szex formájában, de amúgy tesz rád nagy ívben. Persze a rózsaszin köd és a korábbi tapasztalataid, szeretetéhséged miatt ezt sokáig észre sem veszed. Ez a tipikus következménye annak, ha egy lány apa nélkül nő fel.
Persze nem kell, hogy így legyen, de nagyon észnél kell lenned.
Igen fura kérdés. Én ebben a korban nem biztos hogy bevállalnám hogy 30+-os csávókkal találkozzak, főleg ilyen ügyben.
Amúgy nem tudom hogy tényleges pót apukát vagy kapcsolaton belül keresel ilyet. A 7-es válasza miatt merült fel, mert nem tiszta mit is akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!