Nincs kedved a pótapukámnak lenni?
Figyelt kérdés
Nem örökre gondolok, csak szimplán pár emlékre/találkozásra. Volt apám, de a vér szerinti meghalt mikor 5 éves voltam, a nevelőapukám meg csak gyűlöletet mutatott ki felém, így elgondolkodtam a pótanyukás kérdés miatt, hogy mi lenne ha, végülis az interneten érdekes emberek vannak. Így nem gondolom hogy bármi veszteni valóm lenne ha kiírok egy kérdést. Szegedi vagyok. 17/l2022. júl. 25. 19:48
21/22 anonim válasza:
Az én barátnőm jóval fiatalabb és az "apukájának" érez, én őt a kislányomnak, olyan kis cuki és édes. :))
"Rengeteg lány nő fel apa nélkül, de eddig egyszer sem láttam, vagy hallottam, hogy ennek a hiánya miatt valaki "potapa" keresést indít a neten"
És hogy jön ide hogy te nem tapasztaltál eddig ilyet?
"Tényleg olyan mint egy bújtatott szex hirdetés"
Írta h semmi szex.
"Szóval sok sebből vérzik ez."
Neked vérzik, TE nem csinálnád meg, mert nem a te életed és nem érted.
Aranyos kérdés nagyon, csak ahhoz hogy pótapa legyen valaki pár emlék erejéig, képes lennél kötődni egy idegenhez? Nem érzed, hogy közelebbről kéne megismerni, hogy apa érzete legyen, és megbízzatok egymásba? Bár biztos így gondoltad.
2022. júl. 27. 01:19
22/22 anonim válasza:
Érdekes gondolat de egy próbát megér, 38F Szeged
2022. júl. 28. 20:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!