Nincs kedved a pótapukámnak lenni?
Engem inkább az érdekelne a kérdező mire gondol emlék alatt, attól még hogy azt mondod valaki a "pótapád" néhány találkozásra egy teljesen idegen személy lesz kötődés és minden nélkül. Unokatesóm apja pl nem volt a képben ezért az én apám(ő nagyapja) lett a "pótapa" de még így se érezte úgy hogy ténylegesen az apja lenne, aztán mikor apum elhunyt engem akartak megkérni rá mert gondolkodásban én álltam legközelebb hozzá, de ha már a nagyapja se volt az "igazi" érzésre akkor a nagybáty még annyira se pláne nem egy idegen...
Mert most mondhatom hogy haverjaim szerint én mindig is elég apaszerű voltam, mert velük is hasonlóan bánok de pont fordítottan történt hogy összebarátkoztam velük és van aki örült hogy gondoskodó vagyok de ez fordítva nem működne hogy csak azért beszélgetek valakivel hogy gondoskodjak róla? Szóval ha egy barátom pl azt mondaná kiszeretne próbálni x dolgot mert az apja soha nem tette akkor valszeg benne lennék mert már barátok vagyunk miért ne segítenék neki, de így ha rádírnék ellene várva hogy mint egy "pótapa" beszélgessek valakivel akihez egyáltalán nem kötődöm még baráti szinten sem és lehet nem lenne belőle nekem semmi pozitívum (egy barát) így pl megértem a kommentelők aggodalmát hogy inkább csak azok fognak írni akik megakarnak fektetni, ha csak picit is úgy gondolkodnak mint én hogy a "szülői szeretetet nem csak úgy adják"
Rengeteg lány nő fel apa nélkül, de eddig egyszer sem láttam, vagy hallottam, hogy ennek a hiánya miatt valaki "potapa" keresést indít a neten, vadidegen férfiaknak félreérthető módon odadobni magát. Tényleg olyan mint egy bújtatott szex hirdetés, ugyanis nyíltan tilos ilyet hirdetni.
17 évesen kifejlett nő. Gondolkozz már. Egyébként ha a legjobbakat felteteleznem, akkor is fura lenne. Egy 40 pluszos idegen (feltehetőleg szingli) férfi fog szeretgetni egy fiatal nőt?
Ha házas, arról ne is beszéljünk. A felesége is biztosan örülne az új "gyereknek".
Szóval sok sebből vérzik ez.
Inkább keress egy barátot, ennyi idősen már abszolút normális, és ha szerencsed van, akkor a parteredben megtalálod az apa figurát is.
Mint írtam, szívesen segítenék, de nagy hozzá a távolság és nem akarok másoktól gyűlöletet, mert mindenki olyan szinte, miképp a #14-es leírta.
Kívánom, találd meg a boldogságot az életben, lehet már eme érzések nélkül, csak a szépre emlékezve.
Majd a Te gyermekeid vissza tükrözik a keresett érzést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!