Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » 30-45 közötti nők vannak itt?

30-45 közötti nők vannak itt?

Figyelt kérdés
Mi hozott titeket erre az oldalra,és mi a véleményetek róla?
2022. júl. 11. 16:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

44 éves vagyok, évekkel ezelőtt regisztráltam.

Gyerekneveléssel, óvoda/iskolaválasztással kapcsolatos témában hozta fel a kereső az oldalt anno.

Nem vagyok itt mindennap, az is hullámzó, hogy mennyi időt töltök el. Főleg olvasni szoktam a család, gyereknevelés, felnőtt párkapcsolatok és otthon témakörökben, néha válaszolok csak.

Jellemzően akkor használom, amikor várakozok valahol, de nincs jobb dolgom, nincs nálam értelmes olvasnivaló (pl. ügyintézésre vagy orvosnál várok stb.)… főleg olyankor, amikor nincs türelmem, hosszabban koncentrálható figyelmem valami értelmes(ebb) elfoglaltságra.

Igyekszem normális, kultúrált válaszokat adni, de sokszor rövid idő alatt bezárom az oldalt, amikor primitív, hőbörgő vagy valamilyen (nő)gyalázó, inceles meg társai véleményeket olvasok… mindig rácsodálkozom arra, hogy ezt hogy gondolhatja valaki akárcsak félig komolyan is…

Párszor elgondolkodtam azon, hogy esetleg válaszoljak-e egy-egy barátkozós vagy rendesebb ismerkedős kérdésre- de kaptam már annyi primitív üzenetet, hogy eddig nem nagyon volt ehhez bátorságom :)

2022. júl. 12. 10:26
 12/12 anonim válasza:

Én itt vagyok tavaly óta.

Valaki meggyanusított valamivel (hogy én írkálok róla rosszakat gyakorin), azóta mindig felnézek mi újság. Ha unatkozok, csemegézek egy kicsit, aztán megy szépen tovább a napom.

2022. júl. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!