30-45 közötti nők vannak itt?
Nincsenek. De en szívesen megduglak ha gondolod :)
38/incel
Vannak, igen, legalábbis én. Nekem kb. 10 évvel ezelőtt mesélt róla egy munkatársam, azóta rendszeresen felnézek, kb. havonta 1-2 alkalommal. Ugyanaz a véleményem az oldalról, mint minden másik oldalról, itt is vannak idióták, de normálisak is, de a páromat nem ezen az oldalon ismertem meg. 🙃
41/N
15 éve járok ebbe a fertőbe zsibbadni. Ha még valaki emlékszik például a húsos-csontos vagy az unatkozós kérdésre... én igen. Aztán van, hogy évekig nem jövök, de utána elkezd hiányozni az internetnek eme bugyra.
41/n
Ha nagyon kiakaszt a meló felnézek mert néhány kérdesen jókatmukatok.
A csontos sztorira meg a húsosra is emlekszem 🤣🤣🤣
49N
Tesómtól hallottam róla. Én az offline világban is bírom a bolondokat, szóval pont jó helyen vagyok😂
Néha olvasok normális kérdéseket is, olyankor örülök, hogy tudok segíteni. A sok idiótán meg jól szórakozom, végtelen türelmem van😁
Igen vagyok
34N
Igen, vagyok.
Már 10 éve vagyok aktív tag. Ha rossz kedvem van vagy unatkozok, akkor is fel szoktam ide jönni, mert vannak vicces és komoly kérdések is és szeretek anonym módon véleményt formálni és segíteni. 40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!