Akik megunták a társkeresést,miért untátok meg?Miért nem akartok senkit magatok mellé?
24 évesen nem akarok senkit magam mellé,mert folyton hülyékkel találkozok össze,akik nem képesek a saját problémájukat megoldani,elmondani,beszélni róla vagy szimplán nem értik a szintemet.(nem a fogyatékosokról van szó) Vagy szimplán bunkó.
Nem ítéltem el senkit amiatt mert csóró,vagy van gyereke vagy nincs.
#20 Nem sajnos ez a síkhülye pasi ez nem megértő,csak azt megjátssza,hogy az.
Elmondom neki,hogy mi történt,idióta kérdéseket tesz fel utána valamikor és pár nap múlva már semmire se emlékszik belőle kb. Segíteni megoldani egyáltalán nem segít,ő nem ér rá.Hazudozik,kifogásokat talál ki.
Az ilyet hanyagolom legfőbbképpen,még barátnak se kell.
Mire gondolsz,hogy ha nem kérdezek rá hogy mi a baja ő már annak veszi hogy nem is érdekel az ő gondja vagy lelki állapota?
Egyszer volt hogy sírtam és ez a pasi megkérdezte hogy mi a baj.De szerintem csak megjátszotta ezt is,mint minden mást.Valójában csak ki akar használni.
21. Hát más emberbe sajnos nem látok bele, de tudod, ha valakinek bejön valaki képes elég hülyén viselkedni.
Sajnos én is ismerkedtem olyan csajjal, aki nem tud bízni, én meg lettem gyanúsítgatva is már általa, remélem a te gondod nem innen ered, mert ez elég kellemetlen mindenkinek.
Bár van pasiból meg csajból is hülye, nyilván, de akik ilyenek, azok ha sikeresek jobban elő tudják adni magukat, mint akik komolyan gondolják.
#22 Az a baj,hogy adtam neki bizalmat korábban és ennek során többször hazudott.
Nem hinném,hogy pont amiatt viselkedne hülyén mert tetszem neki.
Hogyan szoktak még "elég hülyén" viselkedni azok,akiknek bejön valaki? Csak nem összehazudják az egész csillagos eget?
#24 Persze,engem kulonosebben nem zavar.
Hat pl a csaladtagom hata mogott mikozben elment ablakot nyitni ram nezett.
De ez nem hiszem hogy nagy jelentoseggel birna,nem erdeklem,nem beszel velem a problemairol,o meg mostmar engem nem erdekel,foleg hogy mi van vele.
Azért ha gondolnád velem írhatsz, mint barát, többet nem ígérhetek, én felajánlom, ha élsz vele élsz, ha nem nem.
Ámbár meglehet én is hülye vagyok, de azt kamuzzák hogy bírnak :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!