Kiknek rosszabb a helyzete a társkeresésben manapság, a nőknek, vagy a férfiaknak?
Mindkettő nem tábora felvázolta a netes társkereséssel kapcsolatos problémákat amiket mostanában leginkább tapasztal.
Férfiak a nőkről: Őszintétlenség, folyamatos ghosting, játszmák, hitegetés, randik lemondása, irreális elvárások.
Nők a férfiakról: Túlzott szexcentrikusság, erőszakos nyomulás, manipuláció, szexuális tartlamú képek kérése/küldése, szinte rögtön.
Mindkettő helyzet rettenetes, ami az internetnek köszönhetően fajult idáig, és nyilván mindenkinek a saját nézőpontja dönti el, hogy mi a legrosszabb.
De mégis, szerintetek kiknek nehezebb manapság az interneten társat, párt találni?
A férfiakhoz is nyugodtan odaírhatod a hazudozást/ferdítést, szó nélkül eltűnést, játszmákat, és főleg az irreális elvárásokat.
Összevetve a nőknek nehezebb, mert a férfiak számlájára kb. mindent rá lehet írni.
A férfiaknak.
A férfiak felső 5%a kell a nők 85%-nak. A férfiak 70%-a a nők 80%-ával ismerkedne.
A férfi szeretné:
- ne legyen nagyon kövér
- ne legyen túl agresszív
- szopjon
- ne legyen gyereke
A nő:
- legyen 180 centi körül
- legyen viszonylag jó kondiban
- legyen állása
- legyen hol laknia
- legyen kocsija
- legyen támogató, de mégis domináns
- legyen sikeres, de foglalkozzon a nővel
- legyen romantikus, de ne legyen érzelgős
- ne legyenek jó női barátai
- ne hazudjon, de értsen mindenben egyet
Amit a férfiak várnak, az 2-3 döntés.
Amit a nők várnak az egy életvitel.
Kurvára nem igazságos.
És nem, nem vagyok incel, puszta vakszerencse miatt vagyok a létrán olyan magasan, hogy sose volt rossz élmény az ismerkedés. De pontosan tudom, hogy még véletlenül sem miattam, hanem szerencse miatt vagyok/voltam ebben a helyzetben.
Ha te olyan magasan lennél, nem így látnád a társkeresést, sőt, itt sem lennél 😁
Mellesleg hányinger amiket felsoroltál és nem a valóság.
4: Miért, ez kizárja a HO-ban unatkozást ? :D
És de, ezt nem a seggemből húztam ki, javaslom elolvasni:
6-os: Ez utóbbival még nem is lenne baj önmagában, mert esküszöm még a Bonnie és Clyde típusú kapcsolat is jobb a semminél, de legalább ketten együtt összefognak a világ ellen.
Most extrém példát hoztam, de az lenne a lényeg, hogy ne a másik által* akarj felkapaszkodni, a másiktól várd a gesztenyét, amit magadnak kéne kikaparnod.
* és itt jön ki az atomizálódott társadalom, hogy még egy tetves ingatlanhoz jutáshoz is eltelik az ember fél élete, ha nem kap a családtól vagy nem örököl, az albérlet egy folyamatos pénzszivattyú, sosem lesz a tiéd, ráadásul egy ember átlagos jövedelme teljes egészében a bérleti díjra megy el, ahol meg kicsivel (ott se sokkal) olcsóbb, ott meg se munka, se normális emberek, csak a negatív, lehúzós mentalitás.
Az off-grid életforma szintén szép a prospektusokban, de a valóságban ott is súlyos 10 milliók kellenének hozzá.
Tehát az emberek többsége csóró és az ág is húzza és a nők amíg szépek és fiatalok, addig tudják élvezni a gondtalan szingli életet és mivel a társadalom morálja is a béka segge alatt van, egyre többen élnek is a lehetőséggel. Főleg rossz tapasztalatok sorozata után és nem is kell valós rossz tapasztalat, elég ha folyamatosan ezt olvasod női magazinokban, közösségi médiában és utána már sémaszerűen (az ember agya keresi az összefüggéseket, ezért lát bele mindenbe mindent is) megfelelteted a környezetedben lévő néhány esetre és így alakul ki egyre fiatalabb lányokban, hogy nem is igazán akarnak próbálkozni sem.
Empátia és a megértés szándéka egyik oldalról se nagyon van. A férfiakéról talán annyiból több, hogy mi rá vagyunk kényszerülve...
A 2-es féle selejt, férfigyűlölő femcelek miatt alakult ki ez a mostani szélsőséges és feszült helyzet is. Hogy nagyon sok nő fél, retteg, utálja a férfiakat, még olyanok is akiknek konkrétan nem is volt tartós kapcsolata. Vagy akiknek még nem is volt egyáltalán rossz tapasztalatuk férfival. Mert ezek a 2-es féle férfigyűlölő femcelek telesírják hazugságokkal, riogatással, és sovinizmussal az egész internetet, a férfiakra gyűlölködve és általánosítva. Nagyon érződik már a hatása ennek, teljesen összeugrasszák a két nemet. Szokták ekézni ezek az inceleket is, vagy bármelyik férfit incelnek állítani be akivel épp vitájuk van. De szerintem ez a típus mint a 2-es (és úgy érzem a 4-es választ is pontosan ő írta), sokkal de sokkal kártékonyabb és undorítóbb még az inceleknél is.
Ja és mindkét nemnek nehéz mostanra nagyon, csak mások a nehézségeik. Pont a két eltérő véglet miatt, ami már sokszor ki lett fejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!