Mi a véleményetek a Facebook társkeresőjéről, mivel jobb vagy rosszabb mint a többi?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 11:04
1/9 anonim válasza:
Nem tudom még sose próbáltam, de eskü meghoztad hozzá a kedvem 😀
Gondolom be kell állítani, hogy egyedülálló vagyok. Én ezt amúgy nem akarom nyilvánossá tenni, inkább csak én lássam. Remélem úgy is mükszik majd. Vagy van valakinek tapasztalata róla?
2023. jún. 21. 12:55
2/9 anonim válasza:
#1 telefonos appon megtalálod, nem kell hozzá semmit állítgatni
2023. jún. 21. 12:59
3/9 joereal válasza:
Annyiban jobb, hogy nem kell fizetni, hogy használható is legyen valamire. Más társkeresőkben szinte mindenért fizetni kell, van ahol még a partnerjelöltek képeit sem láthatod anélkül...
2023. jún. 21. 14:02
4/9 anonim válasza:
Használható, én legalábbis fent vagyok rajta. Igaz, alig hiszek abban, hogy az ilyen erőltetett online társtalálás alkalmas egyáltalán bármire is.
2023. jún. 25. 23:03
5/9 az agy válasza:
Miért nem a rosszlányokponthu-n keresel kapcsolatot? Vagy egyszerűen szólj hozzá egy neked tetsző nőnek.
2023. jún. 28. 15:54
6/9 nizijozsef válasza:
Sziasztok be lehet állítani, hogy kit keresel, ahogy a többi társkeresőben is, azt is hogy hol laksz. Sajnos az én tapasztalatom az, hogy rengeteg külföldit dob be a facebook társkeresője. Magyart alíg. Akit bedob és szívet nyomsz rá, utána fel sem veszi veled a kapcsolatot. Ez az én meglátásom
2023. jún. 28. 17:30
7/9 Szakál H. Róbert válasza:
Nekem az a véleményem róla, hogy ilyen nincs is. Sehol sem találtam, bárhogy kerestem.
2023. júl. 3. 18:47
8/9 joereal válasza:
A telefonos app-ban rákattintasz fölül jobb oldalon a saját profilképedre, előjön a menü, nekem ott van, csoportok, ismerősök, marketplace, stb. között.
A jobb felső sarokban a fogaskeréknél lehet beállítani a keresett személy adatait.
2023. júl. 5. 14:04
9/9 Barnabas333 válasza:
Én ezt a barátság funkciót nem értem benne. Ha jelez is piros pöttyel, ott mindig csak új embereket mutat nekem. Vagy ezek is az egyezésnél lennének ha valaki visszajelöl?
2023. szept. 23. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!