Létezhet olyan, hogy egy műtét után még rosszabb lesz a műtött testrész, végtag, mint műtét előtt volt és utólag: “jobb lett volna, ha nem nyúlnak hozzá”?
Figyelt kérdés
nov. 24. 15:19
1/7 anonim válasza:
Ismerek ilyen embert, de ezzel az egészségüggyel nem lep meg.
2/7 anonim válasza:
Igen, egy nagybácsim lábszár törése lett külföldön félrekezelve. Jobban járt volna, ha csak gipszelik. De ha már műtötték, akkor nem kellett volna két, elvileg összeférhetetlen módon is, megoperálniuk.
3/7 anonim válasza:
Igen, ismertem ilyet. Ráadásul fizetős volt, nem állami.
4/7 anonim válasza:
A fö probléma az ilyen sztoriknál, hogy senki nem tudja, mi lett volna, ha nem mütik meg!
5/7 anonim válasza:
Persze, de azért nagyban függ, hogy milyen műtét, azért van amikor nem az orvos hibája, hanem egyszerűen sajnos nem úgy sül el.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem még a rehabilitációs fázis zajlik, tehát nem tudom milyen lesz a végeredmény, de nem vagyok jelenleg elragadtatva, kissé furcsa az egész.. Mindegy. Majd csak alakul..
nov. 25. 11:52
7/7 anonim válasza:
MIlyen mütétröl van szó és mit mi lett volna az alternatíva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!