Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Akik megunták a társkeresést,m...

Akik megunták a társkeresést,miért untátok meg?Miért nem akartok senkit magatok mellé?

Figyelt kérdés

24 évesen nem akarok senkit magam mellé,mert folyton hülyékkel találkozok össze,akik nem képesek a saját problémájukat megoldani,elmondani,beszélni róla vagy szimplán nem értik a szintemet.(nem a fogyatékosokról van szó) Vagy szimplán bunkó.

Nem ítéltem el senkit amiatt mert csóró,vagy van gyereke vagy nincs.

2022. jún. 10. 22:11
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
nem vettem el magamtól mert akkor azt akartam csinálni.
2022. jún. 11. 20:28
 12/33 anonim válasza:

Akikkel eddig találkoztam, azokkal nem passzoltunk. Amíg tudják használni a másikat, addig használják, utána nem kell, eldobják mint egy kifacsart citromot. Én meg így kidobhatom az együtt töltött hónapokat, éveket a kukába. Nem ezt sajnálom, hanem azt, hogy elvesztettem, akit szerettem, és hogy már nem tudom ugyanonnan kezdeni a társkeresést mint előtte. Sérülök folyton, hibázok én is.

A kiindulópontom, hogy az örökkévalóságra tervezek a másik féllel, áldozatot is képes vagyok hozni, erőn felül tenni. Ilyen vagyok, teszek a közös jóért, amely kettőnk közt van.

Ha adódik alkalom, akkor igent mondok a meghívásra, egy teára, kávéra.

Nem kergetek álmokat, ideálokat, mert mindenkiben van mit szeretni. Most jobb egyedül, rá kell jönnöm, hogy mi bennem a szerethető.

Mondhatnám, hogy meguntam, egy kicsit, egy időre, aztán majd jobb lesz.

2022. jún. 11. 21:43
 13/33 A kérdező kommentje:
#12 Sajnos igen kicsavarjak a masikat,mint a vizes rongyot..es csak labtorlo lesz a masik. :/
2022. jún. 11. 22:26
 14/33 anonim válasza:
Akarnék én valakit magam mellé, de belefáradtam, hogy egy év alatt egy randiig sem jutottam el. Heteket, néha hónapokat kell várni arra, hogy valaki egyáltalán válaszoljon, és jellemzően abból sem lesz pár mondatnál több.
2022. jún. 11. 22:35
 15/33 anonim válasza:
12, megérintett a válaszod, mert magam látom benne, ilyen vagyok most is, mint régen, csak annyi változással, hogy nem ragaszkodom ahhoz, hogy egy ellenkező neművel megélhessem a kapcsolati egységet. Nekem az az elméletem, nem tudom tapasztaltad-e, spirituálisan nyitott vagy, ezt nem látják azok, akik eszközként tekintenek másokra, te a kapcsolatot magad elé helyezed, nem az a lényeg hogy mit csináltok, azt hogy együtt csináljátok, nem én és te vagytok, hanem "mi vagyunk".Ha párkapcsolatról beszélünk, és szeretnénk a teljes egységet megélni, az a lényeg hogy ne zárjuk ki a másikat. Ne szenvedj mások felszínessége miatt, túl sok benned az érték.
2022. jún. 11. 22:48
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm #15. Pont ezért nem akarom a drága életemet ezekre elpazarolni,inkább hasznosan töltöm el.Igen nyitott vagyok a spirituális dolgokra.Igen lehet az a gond hogy nem érdekember vagyok,de ez a döntésem részben "önzővé tesz". Igen,legtöbben csak kihasználják hogy ott van valaki és nem szeretik kölcsönösen,csak hasznot húznak a helyzetből.
2022. jún. 11. 22:56
 17/33 anonim válasza:
F/50 vagyok. Kövezzetek meg, egyszerűen nem tetszenek a korban hozzám illő nők. Nem akarok hülyét csinálni magamból, hogy 20-on éveseknél próbálkozzak, akik csak egy vén f.szt látnának bennem...úgyhogy leszámoltam ezzel az egésszel és nem ismerkedek.
2022. jún. 11. 23:30
 18/33 anonim válasza:
16#, kihasználják csak azért, mert a kapcsolat betöltött szerepe számukra másodlagos, elmegy sétálni egyedül, mindegy ha nem vele, csak én vagyok a fontos,ő másodlagos. Egy valódi, mély kapcsolat, inkább az adásról szól,egymást magatok elé helyezve,minden vágyat a kapcsolatotok elé, csak kevesen nem akarnak függeni a másiktól, egy fajta védelmi mechanizmus ez szerintem, hogy ne kössék le magukat egy életre.
2022. jún. 12. 01:11
 19/33 A kérdező kommentje:
#18 Sajnos az életem során másoknak adtam sokszor és nem sokat kaptam ebből vissza,és aki megjátszotta hogy érdeklődik arra is szántam időt,de meguntam,főleg hogy az értelmileg olyan sötét,hogy egyszerű dolgokat se tud megcsinálni és nem is érti és nem fogyatékkal élő,hanem egyszerűen hülye.A másiktól azzal elvenne egy csomó energiát és időt, bele lehet mellette öregedni. Inkább nem adok esélyt több hülyének se,hanem azt csinálom ami engem érdekel és így nem leszek kiszolgáltatva senkinek se.
2022. jún. 12. 10:11
 20/33 anonim válasza:

Tudod, lehet sokan akarnak, de belefárad az ember abba, hogy aki fél évig kereste minden nap, adnál neki egy esélyt de talira sem jön el.

No meg beszélj a bajaidról: ez nem hiszti, de ha kell egy ok már az..

Ha meg nem beszélsz a bajaidról miért nem mondod el..

Ha rákérdezel valamelyiknél hogy akar e beszélni egyáltalán mert látod hogy nem, még azt is megkapod, hogy akkor hagyj itt te is (szerintem itt már dugnak is valakivel sokszor xd)

És igen, legtöbb embernek ami van problémája azt nem tudja megoldani, máskülönben nem lenne problémája. Lehet valakinél kész vicc, de mindenkinek más a maga baja.

Tudod néha van aki megért, de lehet te nem veszed észre? Én is ismerkedtem olyan lánnyal, aki arra panaszkodott, hogy manapság senki nem értékel xy dolgot, azt is pont nekem aki azt az xy dolgot még műveli is, néha nem látjuk ami előttünk van.

2022. jún. 12. 11:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!