Barnabas333 kérdése:
Miért nem lehet Budapesten séta partnert találni?
Figyelt kérdés
Senkit nem találok heti 1*i sétára. De még söröző haver sem jön sokszor. Ennyire mindenki otthon ül és nem hiányzik neki a mozgás???2022. máj. 22. 08:16
21/26 anonim válasza:
#20 olvass a sorok közt,mozogni szeretne,főleg fekvenyomni egy nővel😁
2022. máj. 22. 11:07
22/26 Dzsoki válasza:
Olvasok,de jobban szeretem,ha egyértelműen van valami megfogalmazva. Ezért kérdeztem rá. Valóban,mindkettőnknek ugyanaz jön ki,de nem a kérdezőnek kellene ezt egyértelműsíteni? Ugyanis,akár mindketten is tévedhetünk.
2022. máj. 22. 11:15
23/26 anonim válasza:
Én sétálnék veled.
27N
2022. máj. 22. 12:36
24/26 anonim válasza:
Nehéz lehet az autista gyermekkel. Meg tudom érteni.
Egyik ismerősöm is azon jajveszékelt sokáig, hogy fogyatékos öccse született nagyon-nagyon régen, és hogy emiatt verte az édesanyját gyermekkorában. A saját gyereke pedig agyvérzéses és apaként ez a bánata.
Sokáig türelmesen meghallgattam a világfájdalmait. Mellettem állt a nehézségeimben, valamilyen szinten számíthattunk egymásra. Most már elmegy külföldre határozatlan időre. Nem leszünk egymásnak.
Írtam privátban kérdező! Ha majd úgy érzed, hogy szeretnél válaszolni, felveszed velem a kapcsolatot.
2022. máj. 22. 12:47
25/26 A kérdező kommentje:
21es mindenki magából indul ki, nem írtam, hogy csak nők. Most is sétáltam egy órát egyedül. Este meg az élettársam megy külön. Ilyen gyerekkel így lehet megoldani.
2022. máj. 22. 15:06
26/26 anonim válasza:
Aki 1-2 éve már itt van a gyakorin, és kicsit is figyel, láthatta, hogy rendszeresen kerestél szeretőt, sétapartnert intimitással.
2022. máj. 22. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!