Meg merjem fogni Budapesten a (velem egynemű) szerelmem kezét séta közben, ha nem akarok senkivel konfliktust?
Ha utálod a melegeket akkor kérlek erre ne válaszolj. Attól hogy elkezdesz utálkozni, egyikőnk sem fog előre jutni és az egódat sokminden mással is növelheted. N a.
Tudom, a magyarok alapvetően gyűlölik az én fajtámat ami ellen nem is tudok mit tenni. 17 éves lány vagyok és a szerelmem elhívott színházba Budapesten. Az egy dolog hogy ő nagyon fiúsan néz ki, de a hangján rögtön hallani hogy nem fiú,és kicsit alacsonyabb is nálam (jó, mondjuk én magas vagyok magyar lányokhoz képest). Meg merjem kockáztatni hogy megfogom a kezét? Vagy ha nem, a magyarok akár a karöltésre is kiakadnak? Azért gondoltam hogy inkább megkérdezem, mert számtalan történetet hallottam, sőt még barátaimtól közvetlen élményeket is hogy undorító dolgokat szólnak be ilyenkor vagy akár meg is verhetnek. Lehet csak túlreagálom de nagyon félek hogy bántani fognak, ráadásul úgy hogy kisvárosi vagyok és nem ismerem Pesten a járást. Szóval a kérdésem még mindig ugyan az. Ha nem is vagy melegpárti, akkor mondd hogy nem jó ötlet kézen fogva pest utcáin menni. Csak tudni szeretném. Válaszaitok előre köszönöm :)
Karonfogassal biztos nem lesz baj, az nem ergyertelmu.
Nokent kezenfogva max megneznek.
Fiukent kezenfogva azert kaphat csunyabb beszolast az ember egy-ket egybites hulyetol. :/
Engem nem zavarna, ha nem kezditek el nyalni, falni egymást. Az rohadt idegesítő minden párnál.... Tömött metrón egymáshoz vagyunk préselődve és percenként megy a cuppogás,a másik ember fülébe. 😋 😊 😂
Na, szóval szerintem ne csináljatok ügyet ebből, ti minél feszélyezettebben viselkedtek, annál többen vesznek észre.
Szerintem igen; nincs ám annyira sok ostoba ember. A többség a maga dolgaival foglalkozik, és még ha észre is veszi, hogy egymás kezét fogjátok, nem mászik bele a kepetekbe, és pláne nem szól meg. Mire hazaernek, el is felejtik.
Az olyanok, mint #2, #5, és #6 meg a való életben a legbétább emberek a világon (pl a testvérem ilyen, akinek 19 éves korában is anyának kellett rendelnie a kaját telefonon, mert ő zavarban volt, és nem tudott osszeszedetten beszélni 😄😄 De az összes szájkaratés, akivel találkoztam, a való életben csökevény valamilyen formában.) Az ilyenek meg nem igazán nyomnak latba emberileg.
Pesti vagyok és úgy gondolom, hogy a fene sem foglalkozik vele a rohanásban, hogy két lány egymás kezét fogva sétál.
Lehet, hogy 2 férfi esetében ez feltűnőbb lenne és aki kevésbé tolerálja a másságot, az ezt provokációnak tekinti és habitusa szerint reagálja le.
Mondjuk én heteróként sem szeretek kézen fogva sétálni sem pasival, sem nővel, nekem ez valahogy olyan gyerekes. De tudom, hogy ezzel az érzéssel nem a többséget képviselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!