Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért nem lehet Budapesten...

Barnabas333 kérdése:

Miért nem lehet Budapesten séta partnert találni?

Figyelt kérdés
Senkit nem találok heti 1*i sétára. De még söröző haver sem jön sokszor. Ennyire mindenki otthon ül és nem hiányzik neki a mozgás???

2022. máj. 22. 08:16
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Szex és szeretői viszony nálam MINDENKÉPPEN KIZÁRVA!

Ismeretlen okokból szakadt meg a levelezés, úgy emlékszem. De mintha Ő nem írt volna vissza mégsem...

4-es és 7-es válaszoló voltam.

2022. máj. 22. 09:39
 12/26 anonim válasza:
Öööööö... Szappanopera-hangulatú lett ez a beszélgetés. :)
2022. máj. 22. 09:40
 13/26 anonim válasza:
Én már letiltottam ezt a palit. Megvolt az oka, ugyanis csak úgy nem tiltogatok itt embereket.
2022. máj. 22. 09:41
 14/26 anonim válasza:

#11:

Kis naiv... 😐

2022. máj. 22. 09:44
 15/26 anonim válasza:
Erkölcsi fertő.
2022. máj. 22. 09:48
 16/26 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Autista gyerekünk van aki nem mozdul ki. Együtt nem tudunk menni a párommal, ez minden hétvégén probléma. De lehet dobálni a sarat. Látom itt ugyanaz a pár unatkozó ember van csak. Sétálok továbbra is egyedül.
2022. máj. 22. 10:39
 17/26 anonim válasza:
Azért ne legyél önző, hagyd a feleséged is sétálni, őt talán el is kíséri valaki ;)
2022. máj. 22. 10:46
 18/26 Dzsoki válasza:
Valószínűleg,lehet. Jó,a hölgyek részére,meglepő lehet ez az elképzelésed. Férfiak részére meg pláne. Igen kevesen vagyunk akik egy másik férfivel sétálgatnánk. Söröző partnert azért csak lehetne találnod,akivel megbeszélitek a világ dolgait. Tehát egy szűk éve,arra tippeltünk volna,hogy sem a Frankfurt,sem a Rangers,nem jut el a döntőig. Legalábbis sokunk szerint. Vagy éppen eszmecserét lehet folytatni,hogy a Márki-Zay,mennyire hülye? Esetleg,hogy mit csinálnak,illetve mit csinálnak rosszul a fiatalok? Tehát,hogy a zebrán üti el őket egy megkülönböztető jelzést használó mentő? Illetve,hogy fékezés nélkül,belerobogózik egy megkülönböztető jelzést használó mentőbe stb. Téma azért van. Beszélgetni azért asztal mellett kényelmesebb,mint sétálva.
2022. máj. 22. 10:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Söröző partnerem van. Mozogni szeretnék. És a párom eljár egyedül is, de nekem az úgy unalmas...
2022. máj. 22. 10:51
 20/26 Dzsoki válasza:
Akkor ezt még egyszer! Mozogni szeretnél! A párod eljár egyedül is. Vagyis,sétálhatnál mellette,de az unalmas. Mitől nem lenne unalmas,ha ezt egy idegennel tennéd? Amennyiben a séta az ürügy és szexpartnert keresel,akkor meg,rosszul fogalmaztad meg.
2022. máj. 22. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!