Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hölgyek, van aki elkísérne 1...

Hölgyek, van aki elkísérne 1 hétre Észak-Koreába?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés még furább céllal.

40 éves egyedülálló férfi vagyok, nem szeretnék egyedül utazni. Ha lenne olyan aki szintén gondolkodik ilyesmiben, de még nem mert belevágni, akkor szervezzük, tervezzük meg közösen és utána indulás!

2022. ápr. 23. 18:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igen mint ahogy minden hazánkba utazó kezet fog Viktorunkkal. :)
2022. ápr. 23. 19:16
 12/25 anonim válasza:
Én szívesen mentem volna valahova, de kàr, hogy pont ez a célod...esetleg, ha más hely lesz a célod tedd fel megint a kérdést kérdező! Jó utat! :)
2022. ápr. 23. 19:19
 13/25 anonim válasza:
Kim Dzsong Un tiszteletreméltó munkásságának megtekintése, minden pénzt megér. XD
2022. ápr. 23. 19:22
 14/25 anonim válasza:
Keress olyan embert,aki már volt ott. Lehetőleg ne turisztikai blogokat nézz meg. Rohadt sok szabály van, és valamit elcsesznek,komoly következményei lehetnek. Volt ismerősöm,aki Kínából ment vonattal. A feleségenel volt egy minibiblia, alig bírták kimagyarázni.Atkutattak mindenüket(igen,a testuregeket is) A könyvet persze elvették, de szerencsére komolyabb dolog nem lett belőle.
2022. ápr. 23. 19:23
 15/25 A kérdező kommentje:

Az ismerősöd nem a leghitelesebb forrás ezek szerint. Igen, valóban vannak dolgok amiket le kell adni a határon belépéskor, azokat elveszik és kifelé visszaadják. De kicsit kiszínezte a sztorit az ismerősöd. Persze hiába írom ezt, mert neked ő lesz a hiteles.

Mi lenne ha te olvasnál és kérdeznél utána a dolgoknak és nem csak egy ismerős meséjére hagyatkoznál?

2022. ápr. 23. 19:28
 16/25 anonim válasza:

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Ezen idézettel kívánok akkor jó utat:)

2022. ápr. 23. 19:32
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszi, már hogy a jó utat.

Nem teljesen tartozik ide, de most is bebizonyosodott hogy olyan országban élünk, ahol az emberek azt mantrázzák amit hallanak a tévében, amit olvasnak a neten, amit a haver mondott, ezeken kívül más igazság nem is létezhet, mert mondták, hallottam, olvastam vagy valakinek a valakijével történt stb.

És most következik a komoly kérdés, ami költői, nem kell rá válaszolni.

Valaki tényleg azt gondolja, hogy aki komolyan ebbe az országba szeretne utazni, az nem néz utána a dolgoknak? Komolyan azt gondoljátok, hogy a vízum igénylése során nem monjdák el legalább százszor hogy mik a beutazás feltételei, mit ne vigyél, mit ne hozzál, mit ne csinálj ott? Nem értem hogyan lehetnek egyesek ilyen szűk látókörűek, hogy ezt feltételezik. Három nagykövetséget hívtam fel hogy érdeklődjek, persze nem árt a biztos nyelvtudás, mindenhol kérdés nélkül elmondták, hogy mire lehet számítani, de lehet kérdezni is. Aki pedig ilyen ország esetén nem kérdez, hát...

Persze aki nem hajlandó betartani a szabályokat az magyarázkodni fog a belépéskor, elismerem ott vissza kell venni a nagy arcból, annak aki ilyesmire hajlamos. Aki pedig nem érti a szabályokat, vagy azért mert nem beszéli a nyelvet, amelyiken a nagykövetségen tájékoztatják (egyébként az angol működött a kínain, osztrák és indiain is) vagy nem képes felfogni, annak valóban nem ajánlott

Szóval nem annyira gáz a dolog mint ahogyan sokan gondolják.

2022. ápr. 23. 19:50
 18/25 anonim válasza:
Vannak gondok a buksiban.
2022. ápr. 23. 21:00
 19/25 anonim válasza:
Inkább menjünk Irakba.
2022. ápr. 23. 21:16
 20/25 anonim válasza:

Én Pakisztánba vagy Ukrajnába vinnék nyaralni egy hölgyet.

Van jelentkező?

2022. ápr. 23. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!