Holnap estére felszabadult egy szinhazjegyem estére Budapesten egy önismerettel foglalkozó darabra.elkisernel? Budapesti ferfi vagyok
Ezt nem értem, te két jegyet vettél magadnak ? o_O)'
Milyen darabra ?
Részletesen PLS :)
1# most te ennyire stupid vagy vagy poénkodsz?
Szerintem ne erőltesd mert kicsit elástad máris magadat. Én biztos nem vinnélek magammal el.
Kulcsszavak: ajándék, önismeret, alternatív színház.
Ezek egy kicsit felkeltették ugyan a figyelmemet, de tegnap este megbeszéltem egy újabb találkozót egy ismerősömmel.
Tehát nem vagyok már szabad szombat estére. (Másik alkalommal azonban érdekelne ugyanez az ajánlat. Hogyan tettél szert "felszabadult" színházjegyre?)
Nekem korábban egy férfi ismerősöm nyert ingyen színházjegyet, valamilyen vetélkedőn okosan megválaszolt kérdésekre.
2003. október 25.-én volt ez. 2003. november 2.-án elmentünk a színházi előadásra és ott majdnem összejöttünk.
Tehát nem zárok ki semmit. (Privátban beszélgethetünk kérdező, ha gondolod, de elképzelhető, hogy túl nagy lesz a korkülönbség...)
Azért kívánom, hogyha velem nem is, de mással JÁRJ SZERENCSÉVEL! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!