Lányok, a korlátozások után tervezek egy olasz tengerparti nyaralást. Lenne itt olyan, aki elkisérne?
Ügyes! Tehát most semmi, csak egy ígéret, addig meg ha sikerül felszedni most valakit, megy a recskázás, vagy tyúkocska jöjjön házhoz ingyér, mer' majd mész "Olaszba és viszed őtet is"...
Miért nem akkor dobod ezt a kérdést be, ha már vége a korlátozásnak, és reálissá válik a dolog? Ja, mert kamu az egész, de addig jó kifogás a járvány?! :D
Ügyesnek gyenge, gyengének ügyes!
Lányok én sörözni hívlak meg titeket
F
6-os rendben, de akkor minek írsz és olvasol olyat, ami nem érdekel?
Jelentkező van elég, majd azzal megyek aki értékeli és nekem is érdekes.
Az a baj, hogy kajak lenne jelentkező, akkor is ha a nő is stabil anyagilag mert.. nem mindenki akar mindig egyedül lenni, egy idegen országban végképp nem (magamból kiindulva) csak sajnos én nem is vagyok olyan anyagi helyzetbe jelenleg, hogy utazgatni tudjak/ és azért se fognak jelentkezni (sorry, ha hátsó szándék nélküli út lenne”) mert ott a félelem” idegen hely... egy idegennel...
aztán rengetegen eltűnnek... mert elnyeli a föld”...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!