Lányok, a korlátozások után tervezek egy olasz tengerparti nyaralást. Lenne itt olyan, aki elkisérne?
"miközben otthon telefonoztok magatokban, túlsúlyosan, mosdatlanul és elhanyagolva."
Én mosdatlan vagyok és elhanyagolt, de túlsúlyos nem!
Amúgy még mindig gondolkozom azon, hogy akkor most tulajdonképpen prostit keresel? Mert ha egy vadidegen nőnek fizetsz azért, hogy az útitársad legyen, akkor tulképpen pénzt adsz neki, felteszem szexért cserébe. Ha meg felháborodsz, hogy nem, nem szexért cserébe, akkor vigyél el bárkit, aki szimpatikus.
#23-24 Felőlem száz puncit is bérelhet, mehet naponta hivatásoshoz, nem érdekel, az sem, ha a hivatásost Olaszországba, vagy akárhova viszi.
Az viszont gáz, hogy
1. lányokat szólít meg (nem nőket) tehát serdülőkor túl fiatalokat, akik elég naivak is lehetnek.
Ez korcs a "cukrosbácsi" továbbfejlesztett változata. Na ezt már fikázom.
Mit szólnál, ha azt írnám, lányok, veszek egy zacskó cukorkát, ki jön velem?! És ha ezt a lányodnak mondanám a téren?!
Amennyiben egy 18-20 éves lány belemegy ilyenbe, akkor már tudja mit csinál.
Olvashatsz itt elég kérdést, hozzászólást, amit ilyen korú lányok írnak. Több cerkát fogtak, szoptak már mint egy meglett fiatalember kilincset.
27
No de miért? Szerintem a legtöbbjük azért, mert irtózatos szeretethiányuk van és azt hiszik, hogy szexszel megfogják a férfit (nem csak ott :) ). Aztán nyilván van egy pár olyan nő, aki szereti a szexet. És akkor mi van, ha örömmel teszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!