Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Urbexeléshez keresek hétvégére...

Urbexeléshez keresek hétvégére, betársulni vágyó társakat. :) Valaki elkísérne?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. Kb 10 éve hobbi szinten fotózom az elhagyott épületeket. Néha tök jó lenne többen is menni. Jókat beszélgetni közben. :) Ha valakit érdekel nemtől függetlenűl, az írjon. Most hétvégére is tervezek menni valamerre.

2021. okt. 1. 13:32
1 2
 1/18 anonim válasza:
Honnan vagy és merre tervezed?
2021. okt. 1. 13:46
 2/18 anonim válasza:
Jól átgondolt dolog fiatal nőket elhagyatott épületbe hívni idegeneket?
2021. okt. 1. 14:08
 3/18 anonim válasza:
Benne lennék, de ez így nagyon ijesztően hangzik.
2021. okt. 1. 14:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Most így belegondolva tényleg furcsán hangzik. Bp és környéke lenne a célom. Csak egy ötlet volt. Sajnálom, ha valakit megijesztett. :)
2021. okt. 1. 15:11
 5/18 anonim válasza:
Ahogyan természetbe túrázni, úgy urbexezni sem megyünk vadidegenekkel. Ez bizalmi dolog. De nem akarok rád ijeszteni, mindenesetre vigyázz magadra.
2021. okt. 1. 15:53
 6/18 anonim válasza:

Hmm, bár nem sok közöm van a fotózáshoz, de maga az ötlet jól hangzik és a kezdeményezés is pozitív számomra.

Valami nagyon elcsúszott a társadalomban, hogy mindenben mögött rosszindulatot, hátsószándékot látunk. Nem kritizálni akarok ezzel bárkit, csak kicsit kifordítja az ismerkedés, barátkozás folyamatát.

2021. okt. 1. 15:54
 7/18 A kérdező kommentje:
10 éve mászkálok be mindenféle helyekre. Régebben volt egy blog oldal, ahol lehetett társakkal közös túrákat szervezni. Sajnos az megszünt. Az ismerettségi körömből senkit se érdekel. Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem. De akkor mindegy. Egy próbát megért. :)
2021. okt. 1. 16:06
 8/18 anonim válasza:

Ha esetleg valamikor Komárom-Esztergom megyébe jössz, szólj én szívesen betársulok. Én is szeretek kirándulni is, meg az elhagyatott helyeket is. És van erre is egy csomó elhagyatott hely.

33/f

2021. okt. 1. 16:29
 9/18 anonim válasza:
Írtam de semmi reakció... Szimpla kamus...
2021. okt. 1. 16:49
 10/18 anonim válasza:
Szerintem valami pedofil bzi lehet a kérdező...
2021. okt. 1. 17:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!