Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hölgyek, van aki elkísérne 1...

Hölgyek, van aki elkísérne 1 hétre Észak-Koreába?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés még furább céllal.

40 éves egyedülálló férfi vagyok, nem szeretnék egyedül utazni. Ha lenne olyan aki szintén gondolkodik ilyesmiben, de még nem mert belevágni, akkor szervezzük, tervezzük meg közösen és utána indulás!

2022. ápr. 23. 18:27
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
menyi hülye van itt.
2022. ápr. 23. 18:41
 2/25 A kérdező kommentje:

Mennyi?

Igaz nem a kérdésre válaszoltál...

2022. ápr. 23. 18:49
 3/25 anonim válasza:
Miért mennel oda? Hogy szereznek engedélyt? És vissza is jönnel?
2022. ápr. 23. 18:51
 4/25 anonim válasza:
Valami más, jobb célt nem tudtál volna találni?
2022. ápr. 23. 18:51
 5/25 A kérdező kommentje:

em engedély kell, hanem vízum. Bármelyik magyar állampolgár igényelhet és meg is kapja.

Természetesen visszajönnék, ezért írtam hogy egy hétre mennénk.

Más út is lehetett volna valóban, de most ezt vettem a fejembe és ehhez keresek társat, hogy ne kelljen egyedül menni.

2022. ápr. 23. 19:02
 6/25 anonim válasza:
De miért akarsz odamenni? Mit akarsz ott csinálni? Mit akarsz megnézni?
2022. ápr. 23. 19:05
 7/25 anonim válasza:

A vízum beutazási engedély.

Szóval nem engedély kell,hanem beutazási engedély?

Oké...

És lehet ,hogy te azt gondolod,hogy hopp, csak kimesz körbenézni, de azért a konzulatus oldalát érdemes megnézni...

[link]

2022. ápr. 23. 19:08
 8/25 A kérdező kommentje:

Pontosan azért amiért egyéb más országokba, városokba elmennek az emberek. Belelátni egy másik kultúrába, egy másik világ életébe. Rengeteg természeti és épített látnivaló van ott is. Nézzetek utána, akit érdekel.

És manapság már nem úgy van mint 10-20 éve, nej kötelező szervezett utazást igénybe venni, hanem lehet egyénileg is jönni-menni. Igaz nem mindenhová.

2022. ápr. 23. 19:09
 9/25 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a konzuli szolgálati hablattyal. Nézd meg más országok esetén is hogy mit írnak. Sablon szövegek 3-4 kategória alapján.

Azért az engedély és a vízum nagyon mást jelent, még ha szeretsz is lovagolni a szavakon.

De ezzeo nektek nem kell foglalkozni, már aki csak kötekedni jött és hogy ezért meg azért nek lehetséges stb. Ezt bízzátok az utazókra.

2022. ápr. 23. 19:13
 10/25 anonim válasza:
Kezet akar fogni Kim Dzsong Unnal.
2022. ápr. 23. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!