Szerintetek ez nagyon creepy?
Beszélgettük egy lánnyal Tinderen. Lassan válaszolgatott, (de legalább válaszolgatott). Szimpatikus volt, de nem voltam benne biztos, hogy tetszenék neki, ezért még vártam azzal, megpróbáljam előrébb mozdítani a dolgot. Ma válaszolt, de mikor megnyitottam, nem volt új válasza. Gondoltam, megint a szokásos bug, ezért visszaléptem, hogy befrissítsem, de már ő se volt ott a match-ek között. Nagyon furcsálottam, hiszen egy válasz után csak úgy törölni - mikor eddig rendesen beszélgettünk - milyen lenne már? Gondoltam, ez is egy bug lehet, mert volt már egyszer egy ilyen eset, meg neten is olvasni olyan sztorikat, hogy eltűnnek matchek, holott nem is törölt egyik fél sem. Gondoltam, megkeresem Face-en. Nagy nehezen meg is találtam és írtam neki Messengeren.
Elsősorban a lányoktól kérdezném, hogy mennyire creepy így lestalkolni valakit? Ti hogy reagálnátok hasonló helyzetben?
Köszi a válaszokat, éreztem, hogy megosztó téma lesz. 😀
Amúgy azt sose értettem, hogy ha valaki fél, hogy "lenyomozzák", akkor miért ad meg magáról nyilvánosan hozzáférhető adatokat a neten? Nyilván nem azért találtam meg, mert jók a kapcsolataim az orosz titkosszolgálattal. 😅😂
Igen, gáz.
99%, hogy azért unmatchelt, mert nem akar tőled semmit (nem elegánsan csinálta, de erre utal). Ha ennek ellenére még megkeresed egy másik platformon, ami nem erre való, az, bocsáss meg, de piócaság.Engem csak még inkább meggyőzne arról, hogy nem véletlenül töröltem az illetőt, eszembe nem jutna többet bármit is akarna tőle. Az instant tiltást meg mondanom sem kell.
Nem értem, hogy a kérdést miért tetted fel félig angolul.
De! Ha eltűnt az egyezés, akkor eleve úgy fest, hogy semmi esélyed. Ezen nem tudsz rontani azzal, ha megkeresed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!