Szerintetek ez nagyon creepy?
Beszélgettük egy lánnyal Tinderen. Lassan válaszolgatott, (de legalább válaszolgatott). Szimpatikus volt, de nem voltam benne biztos, hogy tetszenék neki, ezért még vártam azzal, megpróbáljam előrébb mozdítani a dolgot. Ma válaszolt, de mikor megnyitottam, nem volt új válasza. Gondoltam, megint a szokásos bug, ezért visszaléptem, hogy befrissítsem, de már ő se volt ott a match-ek között. Nagyon furcsálottam, hiszen egy válasz után csak úgy törölni - mikor eddig rendesen beszélgettünk - milyen lenne már? Gondoltam, ez is egy bug lehet, mert volt már egyszer egy ilyen eset, meg neten is olvasni olyan sztorikat, hogy eltűnnek matchek, holott nem is törölt egyik fél sem. Gondoltam, megkeresem Face-en. Nagy nehezen meg is találtam és írtam neki Messengeren.
Elsősorban a lányoktól kérdezném, hogy mennyire creepy így lestalkolni valakit? Ti hogy reagálnátok hasonló helyzetben?
Hát az biztos, hogy ha nem írok, akkor biztos, hogy sosem derül ki...
Akkor meg így is, úgy is elúszott. :/
Azért ehhez nem kel nagy nyomozás. Simán belefér rákérdezni, hogy most végülis mi van, és ha elutasít, akkor meg békn hagyod.
Azért egy félig már megismert személy Fb-jelölését ne kategorizáljuk már a pszichopata gyilkos kategóriába...
Ha nem adta meg neked a facebookját, hanem te magadtól nyomoztad le, akkor igen, nagyon creepy. Valószínűleg azt írta, nem fog működni szia, és nem egy bug. Én tiltanálak abban a pillanatban, de pár napig biztos félnék, hogy a lakhelyemet is lenyomozod.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!