Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van ez vagy mit kéne...

Miért van ez vagy mit kéne most csinálnom?

Figyelt kérdés

Az van, hogy van egy osztálytársam aki hát nem is tudom lehet tetszik de nem tudom, hogy ő ugyanígy érez-e mert néha nézzük egymást de most ez lehet hülyén fog hangzani sőt tuti de nemtudom, hogy azért néz-e mert csúnya vagyok vagy mert tetszek neki bár ha csúnyának tartana undorral nézne vagy nevetne rajtam nem? Na mindegy és nemtudom néha szól hozzám, meg vicces és néha így piszkál de nem úgy hogy megbántson hanem csak viccből ez nemtudom mit jelent na mindegy és én elég beszari vagyok hogy szóljak hozzá még soha nem volt senkim és elég fura ez a helyzet most így. Nemtudom mit csináljak jó lenne, ha tudnátok tanácsot adni, megköszönném<3.

Info: sok kozos dolog van bennünk és régóta ugyanez a helyzet mármint sok éve csak beszélünk meg minden és nem megy sehova (nem barátság, de nem is utáljuk egymást) meg annyi még, hogy régebben mondták (több éve), hogy neki tetszek de akkor még én nem foglalkoztam ezzel

+mindketten a 14-18 korhatárba tartozunk

2022. febr. 23. 20:03
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

+ neki azóta már volt barátnője (2 amennyirol en tudok) de egyik se volt komoly es jelsnleg nincs neki de nagyon felek beszelni hozza vagy rairni

Bocsi az ekezetekert meg ha van vesszo amit lehagytam vagy helyesírási hiba :/

2022. febr. 23. 20:05
 2/16 anonim válasza:
akkor kezdjük az alapokkal, mit is szeretnél te most tőle?
2022. febr. 23. 21:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát először jobban megismerni,de tetszik szval nagy valószínűséggel ha megkerdezne osszejonnek vele
2022. febr. 23. 21:11
 4/16 anonim válasza:

akkor tereld ilyen irányba az ismeretséget

ismerkedj meg vele jobban, mélyebben

2022. febr. 23. 21:13
 5/16 A kérdező kommentje:
De félek hogy túl nyomulosnak hisz, meg amúgy is nemtudom mit gondol rólam szóval jobban félek mintha pl mással kéne beszélnem ugyanerről
2022. febr. 23. 21:16
 6/16 anonim válasza:
akkor keress olyat akivel ezt meg tudod beszélni, olyan lenne jó aki mindkettőtöket ismer
2022. febr. 23. 21:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy az egyetlen akivek ezt meg tudnám beszélni az a barátnőm, de ő sem áll annyira közel hozzá, sőt lehet még annyira sem mint én+ lehet neki is bejön
2022. febr. 23. 21:19
 8/16 anonim válasza:
mennyire vannak más barátaid?
2022. febr. 23. 21:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát vannak de bennük nem bízok annyira meg, és ők nincsenek vele még beszélő viszonyban sem
2022. febr. 23. 21:39
 10/16 anonim válasza:

akkor nem nagyon van kivel megbeszélned ahogy látom

talán ideje lenne a tettek mezejére lépni inkább :)

nem így látod? :)

2022. febr. 23. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!