Ha megcsinálom a kreszt egy autósiskolánál, vezetni kezdhetek egy teljesen másiknál vagy velük kell végig csinálnom? Nehéz menet közben váltani iskolát? Ez hogy működik?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 19:16
1/5 anonim válasza:
Nem kötelező, vàlthatsz is. A két iskola elintèzi egymàs között. Csak arra figyelj, hogy van olyan iskola, ami felàrat szàmol a vezetèsi óràkra, ha nem nála csinàltad a kreszt.
2/5 anonim válasza:
Én is máshol vezettem, mint ahol a Kreszt csináltam. Egész nyugodtan lehetséges.
3/5 anonim válasza:
Nem kell ottmaradni, válthatsz. De javaslom ezt azonnal elkezdeni intézni a sikeres vizsga után, mert sok iskolában hosszú várólista van az oktatókhoz és a máshonnan átjelentkezettek még hátrébb lesznek sorolva.
4/5 anonim válasza:
Azért ez nem biztos, hogy olyan egyszerű, ahogy az első kettő írja, sok autósiskola belefoglalja a szerződésbe azt, hogy váltáskor legombolnak a tanulóról némi pénzt, szóval érdemes utánakérdezni. Váltani természetesen válthatsz, csak gondolom nem mindegy, hogy kell-e fizetni pluszban.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kresz vizsgám sikerült közben, de költözés miatt (150 km) muszáj lesz egy másik autós iskolánál kezdenem a vezetést, ha majd összegyűjtöm rá a pénzt. Az albérlet és új munkahely stb. miatt ez valószínűleg több hónapba bele fog telni, mire tudom folytatni a gyakorlati órákkal. :S
2022. febr. 14. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!