Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom? (Többi lent)
Van egy fiú, nevezzük Karcsinak akibe beleszerettem, és együtt voltam vele. Életem első kapcsolata volt, és (tudom hogy nagyon nevetségesen hangzik, de) megijedtem. Hogy mitől azt én sem nagyon tudom. A lényeg az hogy november közepén-végén szakítottam vele, friend zone-ra hivatkozva. Azóta találkoztam egy másik fiúval is ("Petike") akit helyesnek tartok, de ennyi. Azóta rájöttem hogy egy hatalmas hülye voltam, és mist szomorúan nézem ahogy "Karcsinak" (szerintem) alakul egy másik lánnyal.
A végső kérdésem az lenne, hogy szerintetek azért próbáljak beszélni "Karcsival" és mondjam el neki a dolgokat, vagy elb@sztam, és ennyi?
♥️ Húú, kislány egész életedben bánni fogod !
♥️ Nekem egy lány vallott szerelmet a fán.. Én is beijedtem.. És hazudtam neki :|
♥️ Azt mondtam neki, hogy van barátnőm! :S Annak annyi volt,már házas és gyereke van.
♥️ Egész életemben kísérni fog ez a dolog.. Azóta megfogadtam, hogy soha többet nem hazudok!
✅ Ha csak "alakulóban" van azzal a másik lánnyal - akkor ne tökölj !
Ez olyan "hiba", ami már az undorító kategóriába megy át. Tehát azért mert te berezeltél, még annyi se volt benned hogy őszinte legyél vele és inkább eltapostad, annyira nagyon érdekelt hogy nem sokra rá már másik csávóval kavargattál.
Ha lett volna benned bármi gerinc, akkor elmondod hogy megijedtél a kapcsolattól, szeretnéd ha lassítanátok. Aztán nem másik srácokhoz kellett volna futni, hanem átgondolni mit akarsz és hogy mi legyen veletek.
Elég kárt okoztál már eddig is, hagyd a gyereket. Lehet talált végre egy normális lányt, persze hogy most akarsz belepiszkítani megint.
Elképesztően undorító tényleg már amiket csinálsz.
Érett kapcsolat lehetett, hogy megijedtél valamitől és megbeszélés vagy önismeret helyett ellöktél magadtól egy olyan embert aki szeretett. Majd előjött belőled az önző kisgyerek, aki féltékenységet érez azok után, hogy a másik meri magát nélküled jól érezni.
A jelenlegi pasiddal szakíts. Több gerincre vall, hogyha megmondod neki, hogy "Bocs, de az exemen még nem vagyok túl, mert az új párja felkavart. Sajnálom hogy ezt tettem veled."
A másik srácnak (Karcsinak) meg eszedbe ne jusson az önzőséged miatt elvenni a reményt a boldogságtól és egy normális párkapcsolatról. Talán az új lány meg is érett mind fejben, mind érzelmileg egy kapcsolatra.
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat, viszont úgy látom a 3. és 4. (és egy picit az 1.) válaszoló félreértett. A másik fiúval semmi nem történt, nem is vagyunk beszélőviszonyban, csak megállapítottam róla hogy helyes, mint amikor ti férfiak megnéztek egy filmet, és megállapítjátok az egyik színésznőről, hogy jó nő.
Ezen kívül amúgy igazatok van, hülye voltam/vagyok (és leszek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!