Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy unokatestvérem (idősebb), aki összejött egy nővel, akinek van egy lánya. Csak Facebook-on láttam a lányt, de nagyon bejön. Sose találkoztam vele élőben, mert messze laknak. De a rokonom meg szomszédfaluban lakik, szóval a csajjal is összejátogatnak. Ottalszik nála hétvégente.

Mit tanácsoltok?

2022. febr. 1. 18:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
semmi gond, mindenki hibázhat :)
2022. febr. 1. 20:55
 12/31 A kérdező kommentje:
de Instán megtalátam
2022. febr. 2. 12:14
 13/31 anonim válasza:

ÉN nekem se nagyon ment a szöveg értelmezése :/

Általában az szokott problémát okozni, hogy a mesélő több embert szemléltet/jelenít meg első szám harmadik személyben.

- Azt tanácsolom, hogy STARTOLJ RÁ !

2022. febr. 3. 03:29
 14/31 A kérdező kommentje:
#13 hogyan startoljak rá, ha messze lakik tőlem és max. instán tudnék ráírni?
2022. febr. 3. 16:26
 15/31 anonim válasza:

1️⃣.) Kezdj összemelegedni az unokatestvéreddel

2️⃣.) Te látod a lány instáját(te látod,hogyan is lehetne bepróbálkozni)

3️⃣.) De én azt mondom, hogy mindenféle képen az unokatestvérren keresztül nyitnák. Sokkal bizalmasabbnak fogja tekinteni a kapcsolatotokat. Egy egyszerű INSTA "ráírást" - skippelhet - jelentéktelennek tarthatja.

✅ Kezdj az unokatestvéreddel többet beszélgetni. És majd a szünetben (márc. 15. ... húsvétkor) meglátogatnád.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

❌ " De a rokonom meg szomszédfaluban lakik, szóval a csajjal is összejátogatnak. Ottalszik nála hétvégente."

Ezt nem értemé... De úgy vettem észre, hogy más sem !

1️⃣. Melyik rokonodról beszélsz most ?

2️⃣. ez meg már melyik falú ???? melyik falunak a szomszéd faluja ??

3️⃣. kijárogat össze, melyik csajjal ?

4️⃣. kialszik ott , és kinél ????

⭕️ SOK az Ő benne, sok a határozottnak HELY / HATÁROZATLAN SZEMÉLY !

🛑 Amelyek összetévesztetőek, összekeverhetőek.

⛔️ NEM VÉLETLENÜL ÍRTÁK, hogy BOCS EZ nagyon "FÉLREÉRTHETŐ".

✅ Ezt a bekezdést próbáld HATÁROZOTT személlyel és HELLYEL leírni.

✅ Ne úgy hogy ő , meg ő meg ő meg az a valaki,

2022. febr. 3. 16:56
 16/31 A kérdező kommentje:

Bocsi, akkor érthetőbben elmagyarázom.

Van a férfi unokatesóm, neki lett egy nője. Vagy ő alszik nála, vagy a nő jön hozzá, ami a szomszédfaluban van. Igazából kamionos a rokonom és ő is hétvégente jár haza.

2022. febr. 3. 17:02
 17/31 anonim válasza:

Pista(35F,A-falu) unokatesvérem, összeismerkedett Mari-val(35L,A-falu).

Marinak van egy lánya, Izabella(15L,A-falu).

Az "A" falu messze van tőlem ("B" falutól ~50km).

-------------------------------------------------

- Eddig érthető volt a story-d(de majd írd át az életkort pontosabbra a név viszont maradhat)

- A story folytatását viszont úgy írd le írd le ahogy a story-d első részét írtam le. Mert El kell képzelnünk azt amit mondani akarsz - de láthatod, sokan nem értették :,(

-------------------------------------------------

De a rokonom(40L?15L?15F?....Y rokon?, ez megint kicsoda,ez egy másik rokon ?) az Y faluban lakik (ez most A vagy B vagy Y ?... ha ez az Y falú, akkor A szomszédfaluja? ~10km).

Szóval a csajjjal (melyikcsajjal?marival vagy Izabellel) összejárogatnak (kicsoda járogat össze??? az Y rokonod ? ismeri Izabellát vagy marit az Y rokonod ? Tehát Y rokonod, ismeri Pista Rokonod ?)

Hétvégente a Y faluból átjár A faluba az Y rokonod, pistához, vagy Marihoz ? vagy Izabellához ? Kit szándékozik hétvégente látogatni ? És ez az Y rokon - férfi - nő - fiú - lány ? Életkor ? -

2022. febr. 3. 17:17
 18/31 A kérdező kommentje:
A rokonom 40F
2022. febr. 3. 17:18
 19/31 anonim válasza:

Áhá, tehát nincs még egy Y rokon a képletben... -_-)'

Csak egyszer itt unokatestvérnek nevezed, máshol meg rokon...

- Ok - ÉRTEM !

Igen, kezdj összemelegedni PISTA rokonoddal ! És úgy ismerkedj meg Izabellával, hogy Pistán keresztű - aztán ráírhatsz Izabellára utána.

A lényeg, hogy érzékeltessed IZABELLÁVAL, hogy te egy közelebbi emberke vagy, nem egy vadidegen mint a többi srác akik csak szimplán ráírnak.

"szia izabella, jössz egyet .... ;)"

Március 15-én vagy ha tudsz legyél nála az unoka testvérednél, látogatóba. Valszeg csak a MARIKA fog átmenni PISTÁHOZ, izabella minek menjen -.-

És elsőnek Marika lásson, ismerjen meg, hogy amikor ha legközelebb Piasta lesz a soros (amikor PISTának- kell átmennie MARIKÁHOZ) - akkor esetleg te is betévedhetnél látogatóba MARIKÁHOZ - mikor pont ott van IZABELLA :)

Nah után- kezdj csak bele az insta követésbe - vagy FB cserébe !

2022. febr. 3. 17:24
 20/31 A kérdező kommentje:
Bszki most ezt én nem értem xd
2022. febr. 3. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!