Mit tegyek ebben a helyzetben?
Van egy unokatestvérem (idősebb), aki összejött egy nővel, akinek van egy lánya. Csak Facebook-on láttam a lányt, de nagyon bejön. Sose találkoztam vele élőben, mert messze laknak. De a rokonom meg szomszédfaluban lakik, szóval a csajjal is összejátogatnak. Ottalszik nála hétvégente.
Mit tanácsoltok?
ÉN nekem se nagyon ment a szöveg értelmezése :/
Általában az szokott problémát okozni, hogy a mesélő több embert szemléltet/jelenít meg első szám harmadik személyben.
- Azt tanácsolom, hogy STARTOLJ RÁ !
1️⃣.) Kezdj összemelegedni az unokatestvéreddel
2️⃣.) Te látod a lány instáját(te látod,hogyan is lehetne bepróbálkozni)
3️⃣.) De én azt mondom, hogy mindenféle képen az unokatestvérren keresztül nyitnák. Sokkal bizalmasabbnak fogja tekinteni a kapcsolatotokat. Egy egyszerű INSTA "ráírást" - skippelhet - jelentéktelennek tarthatja.
✅ Kezdj az unokatestvéreddel többet beszélgetni. És majd a szünetben (márc. 15. ... húsvétkor) meglátogatnád.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
❌ " De a rokonom meg szomszédfaluban lakik, szóval a csajjal is összejátogatnak. Ottalszik nála hétvégente."
Ezt nem értemé... De úgy vettem észre, hogy más sem !
1️⃣. Melyik rokonodról beszélsz most ?
2️⃣. ez meg már melyik falú ???? melyik falunak a szomszéd faluja ??
3️⃣. kijárogat össze, melyik csajjal ?
4️⃣. kialszik ott , és kinél ????
⭕️ SOK az Ő benne, sok a határozottnak HELY / HATÁROZATLAN SZEMÉLY !
🛑 Amelyek összetévesztetőek, összekeverhetőek.
⛔️ NEM VÉLETLENÜL ÍRTÁK, hogy BOCS EZ nagyon "FÉLREÉRTHETŐ".
✅ Ezt a bekezdést próbáld HATÁROZOTT személlyel és HELLYEL leírni.
✅ Ne úgy hogy ő , meg ő meg ő meg az a valaki,
Bocsi, akkor érthetőbben elmagyarázom.
Van a férfi unokatesóm, neki lett egy nője. Vagy ő alszik nála, vagy a nő jön hozzá, ami a szomszédfaluban van. Igazából kamionos a rokonom és ő is hétvégente jár haza.
Pista(35F,A-falu) unokatesvérem, összeismerkedett Mari-val(35L,A-falu).
Marinak van egy lánya, Izabella(15L,A-falu).
Az "A" falu messze van tőlem ("B" falutól ~50km).
-------------------------------------------------
- Eddig érthető volt a story-d(de majd írd át az életkort pontosabbra a név viszont maradhat)
- A story folytatását viszont úgy írd le írd le ahogy a story-d első részét írtam le. Mert El kell képzelnünk azt amit mondani akarsz - de láthatod, sokan nem értették :,(
-------------------------------------------------
De a rokonom(40L?15L?15F?....Y rokon?, ez megint kicsoda,ez egy másik rokon ?) az Y faluban lakik (ez most A vagy B vagy Y ?... ha ez az Y falú, akkor A szomszédfaluja? ~10km).
Szóval a csajjjal (melyikcsajjal?marival vagy Izabellel) összejárogatnak (kicsoda járogat össze??? az Y rokonod ? ismeri Izabellát vagy marit az Y rokonod ? Tehát Y rokonod, ismeri Pista Rokonod ?)
Hétvégente a Y faluból átjár A faluba az Y rokonod, pistához, vagy Marihoz ? vagy Izabellához ? Kit szándékozik hétvégente látogatni ? És ez az Y rokon - férfi - nő - fiú - lány ? Életkor ? -
Áhá, tehát nincs még egy Y rokon a képletben... -_-)'
Csak egyszer itt unokatestvérnek nevezed, máshol meg rokon...
- Ok - ÉRTEM !
Igen, kezdj összemelegedni PISTA rokonoddal ! És úgy ismerkedj meg Izabellával, hogy Pistán keresztű - aztán ráírhatsz Izabellára utána.
A lényeg, hogy érzékeltessed IZABELLÁVAL, hogy te egy közelebbi emberke vagy, nem egy vadidegen mint a többi srác akik csak szimplán ráírnak.
"szia izabella, jössz egyet .... ;)"
Március 15-én vagy ha tudsz legyél nála az unoka testvérednél, látogatóba. Valszeg csak a MARIKA fog átmenni PISTÁHOZ, izabella minek menjen -.-
És elsőnek Marika lásson, ismerjen meg, hogy amikor ha legközelebb Piasta lesz a soros (amikor PISTának- kell átmennie MARIKÁHOZ) - akkor esetleg te is betévedhetnél látogatóba MARIKÁHOZ - mikor pont ott van IZABELLA :)
Nah után- kezdj csak bele az insta követésbe - vagy FB cserébe !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!