Tinderrel kapcsolatban segítség?
Sziasztok!
Múlthéten regisztráltam a Tinderre. Lájkolt egy lány, én is őt. Matchbe álltunk. Dolgozom és tanulok is. Most is lesz vizsgám, szóval nem értem rá irogatni. Ma "pihi" napot tartok (este 6ig dolgoztam de ma nem tanulok). Gondoltam irok a csajnak.
Erre látom h már nem párom.
Mi ennek az oka? Hogy nem írtam rá napokig akkor már nem él a match?
Na végre újra értelmes válasz :D
Már direkt nem is akartak a 19es miatt válaszolni :D
Én is azon "szakadok" h hol hisztizek? :D
A 20as értelmezte a kérdest és válaszolt.
Amúgy meg van a válasz az egyszerű kérdesemre: nem írtam a csajnak, ezert bontotta a matchet. Majd legközelebb akkor Tinderezek ha van időm írni, meg randizni. Levontam a tanulságot. Ennyi.
Az értelmes válaszokat ismét köszönöm:)
Amúgy elhiszem. Már találtam kamu szagú embert. De ez a csaj valós csaj volt, mert a városomban fellehetett ismerni a helyeket.
De igazandiból mindegy is. A kérdésemre megjött a válasz:
Nem írtam neki, és Ö bontotta a matchet. Majd legközelebb írok (most vizsgáim végéig hanyagolom is, úgysem randiznék, azért nem írtam neki se).
Mondjuk ha sikerül minden akkor meg lehet azért nem fogok mert szakdolgozatot kell írnom meg államvizsga. Az meg munka után (pláne h bent maradok 5-6ig irodában) eléggé elveszi időm.
Most is megyek vissza tanulni csak szüneteltem egyet (még mielőtt most meg azért leszek kikezdve h mit ólákodom itt ha tanulnom kéne😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!