Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Tinderrel kapcsolatban segítség?

Tinderrel kapcsolatban segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlthéten regisztráltam a Tinderre. Lájkolt egy lány, én is őt. Matchbe álltunk. Dolgozom és tanulok is. Most is lesz vizsgám, szóval nem értem rá irogatni. Ma "pihi" napot tartok (este 6ig dolgoztam de ma nem tanulok). Gondoltam irok a csajnak.

Erre látom h már nem párom.

Mi ennek az oka? Hogy nem írtam rá napokig akkor már nem él a match?

2022. jan. 10. 19:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Igazándiból utolsónak igaza van annyiban h alig van időm. Azért nem is írtam mert vizsgaidőszakban nem akartam randit ( de heteket levelezni se), gondoltam kibírom ezt a pár hetet. Hát a csaj nem bírta ki XD

Kapcsolatra is nekem vmi olyan kellene h hétvégén átjön, elvagyunk és ennyi. Hétköznap úgyis dolgozom, este már jó csak pihizni, nem mast hallgatni.

Nyárra kellene mindeképpen valaki. Akkor csomó szabadidőm van. Munkában is, szal rengeteget vagyok ithon. Egyedül meg nincs kedvem nyaralgatni. Idén is 3 külföldi nyaralásr tervezek

2022. jan. 10. 22:21
 12/25 anonim válasza:
Akkor keress valami csaj barátot, akivel lehet ez is, az is, de semmi komolyabb. Akár ha mégis tinderezel, írd le ezt konkrétan bemutatkozónak. Sok felesleges kört és sok sértődést meg tudsz vele spórolni. Az őszinteséget meg mindenki szereti.
2022. jan. 10. 22:27
 13/25 anonim válasza:
A "hétvégén átjön és elvagyunk" ra valszeg jobb pasikat találnak a lányok :D
2022. jan. 10. 22:33
 14/25 A kérdező kommentje:

13as: azt sem tudod hogy nézek ki. Írtam h most regisztráltam rá. Más meg itt szokott rinyálni h nem lájkolják. Engem első nap többen. Ennyi.

Volt egy hosszú kapcsolatom. Annak vége. Vártam picit és most kezdek ismerkedni. Ennyi. Közben volt alkalmim. Ennyi.

12esnek lehet igaza van. Sztem ki is írom majd holnap h engem így érdekel a dolog.

Sajna nem vagyok idő milliomos. Ez van.

Aki meg egyből azzal jön h biztos dagadt vagyok, az fogyatékos. Akkor már ha dagadt ronda lennék alapból nem lájkolna be. De nem is érdekel lúzerek véleménye. Gyakorin megfigyeltem tele van komplexusos balfaszokkal minden.

Lúzerek vagytok azok is maradtok. :D nagy részetek szűz incel. :D

2022. jan. 10. 22:57
 15/25 A kérdező kommentje:

Egy egyértelmű kérdést tettem fel. Az értelmes válaszokat köszönöm.

Aki meg nem tudta értelmezni, azt se bánom. Úgyis hiány van droidokból a szalag mellett, oda még jók vagytok ennyi értelemmel. :)

2022. jan. 10. 22:59
 16/25 anonim válasza:
Hidd el, a jó pasik nem sírnak itt gyakorin, h nincsen lajkjuk. Ha nem lajkolnak, akkor csúnya vagy, bocs.
2022. jan. 10. 23:11
 17/25 anonim válasza:
Az igazság az hogy ha van matched annak 2.5% esélye hogy valami alakuljon. 90%ban nem is irnak egy idő után s random unmatched is van. Üdv a Tinderen avagy a hús piacon.
2022. jan. 10. 23:40
 18/25 A kérdező kommentje:

16os:

Kérlek olvasd el újra a kérdést, meg mindent.

De segítek:

Lájkoltak (többen is), volt egy csaj aki szimpi volt. De nem volt kedvem írni, volt elég dolgom. 1 hét után szébontott. Ennyi. Azóta is lájkoltak. És nem síroo, mivel lájkolnak. De ha nem lájkolnának se sírnék. Mert voltak kapcsolataim.

Azért regisztráltam, mert gondoltam kipróbálom. Nem hetek óta görcsölök.

Annyit akartam kérdezni h a szétválást a csaj csinálta, vagy a Tinder mert nem írtam rá egy hétig, vagy pl a csaj törölhette magát?

Az ertelmes válaszok alapján nem írtam a csajnak, azt szétválasztott. Igy jártam.

2022. jan. 11. 07:50
 19/25 anonim válasza:
Ha ekkora király lennél, mint ahogy próbálod beállítani, akkor miért hisztizel úgy, mint egy gyerek akinek elvették a fagyiját?
2022. jan. 11. 08:15
 20/25 anonim válasza:
Off: Én vagyok a 10-es és a 12-es válaszoló is. De esküszöm nem értem ezeket a válaszokat.. Egyáltalán nem hisztizett a kérdező. Csupán a tinder működéséről tett fel egy kérdés. Hogy ha nem ír valakinek, érvénytelen e a korábbi párba állás vagy sem. Ennyi volt a kérdés. Se több, se kevesebb baszki.. Nem kell másokra vetíteni a saját bizonytalanságát és problémáit senkinek.
2022. jan. 11. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!