A tinderrel kapcsolatban lenne kérdésem? Több is. :)
Ha mondjuk tetszem valakinek, ő akkor sem tud írni, ha van előfizetése, csak akkor, ha egyezés van?
Hol kell a bemutatkozást kitölteni?
Angol nyelvre váltottam (angol szakon végeztem, tudok valamennyire angolul) és felajánlja a felhasználó nevet. Azt hogy kell használni és mire jó?
Tényleg csak bizonyos számú kedvelés lehetséges?
És mik azok a jelek a profil alján ("vissza" jel, x, csillag, szív, villám)?
{igen, asszem nem nekem találták ki a tindert}
1
Huh, köszi!! Gyűlölök ilyeneket elolvasni, de asszem kénytelen leszek.
Ezeket a leirásokat azért irják, hogy el lehessen olvasni. Egyszerűbb, mintha minden ember egyesével feltenné a kérdéseket.
Ha még mindig nem tiszta minden, rá lehet keresni arra, hogy TINDER FAQ, és akkor a leggyakrabban feltett kérdésekre megtalálod a választ. Ha még akkor is marad kérdés, valószinüleg arra is van megoldás a google által:)
Köszönöm. Igen. Csak a legtöbb társkeresőn MAGADTÓL rájössz, hogy mi hogyan van. Itt kábé lehetetlen. Ezt tudom utálni nagyon.
De asszem leregisztrálok. Nem vénnek való dolog ez.
Ne add fel 🤣
Igen, csak akkor ha egyezés van
Ha elkezdesz regisztrálni feldobja
Az csak azért kell ha beakarsz lépni
Úgy tudom nem..
X ha nem tetszik szív ha igen
Villam nagyon tetszik, vissza ha előfizető vagy és túl gyorsan balra húztál valakit de meggondolod magad hogy mégis tetszik, akkor vissza léphetsz egyet
5
Köszönöm szépen!
Újabb problémácskám van. :(
Regisztrációkor megadtam a tel.számom (nagyon nagyon nagyon nem szívesen) és most megint kéri. De miért? Egyszerűen csak be szerettem volna lépni.
Lehet, hogy ellenőrzés miatt.
Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!