Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderre mennyire lehet alapozni?
Figyelt kérdés
Nemrég letöltötten a Tindert, de már töröltem is, mert kicsit csalódtam. Volt több matchem, de mindegyik 2/10 volt. Nem gondolnám, hogy rosszul nézek ki, de nem is vagyok Brad Pitt. Viszont a barátaimnak, illetve az ismerőseimnek, akik ugyanolyanok, mint én gyönyörű barátnővel rendelkeznek. Az utcán is látok fiúkat, akik sokkal rosszabbul néznek ki, mégis nagyon szép barátnőik vannak. Élőben máshogy néz ki az ember vagy ez hogy van?2019. júl. 6. 07:50
1/15 anonim válasza:
A külső sokat számít, de nem csak az számít.
3/15 anonim válasza:
Szerinted a barátaid tinderen szedték fel a csajaikat?
4/15 anonim válasza:
Tinderen megismertem egy csajt, bemutatott a barátnőjének, aki bemutatott a barátnőjének, és az a lányka a párom lassan másfél éve.
Egyébként tinder vicc csak. 10ből 1 ha normális az nagy szó.
5/15 anonim válasza:
Hát mint ha a homokból építenél házat magadnak
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor van még remény? :D
2019. júl. 8. 15:47
7/15 anonim válasza:
Maradj fent viccböl, élöben feltudok szedni 8/10 es de Tinderen kB 2/10 est érek én is, ha nem lövöd be képet tökéletesen meg izléseknek megfelelöen akkor semmi. Nem éri meg, szerintem , max ha szupermodell vagy esetleg milliokat viszel havonta van értelme
De élöben jobb minden
8/15 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat mindannyiotoknak. Szóval akkor a Tinder (ahogy közben olvastam, a lányok önbizalmának növelésére és szexre jó)
2019. júl. 8. 16:08
9/15 anonim válasza:
Sok furcsa ember van fent tinderen annyi szent, ha nem nézel ki annyira jól akkor turbózd fel a személyiséged és legyél egy belevaló srác aki élőben is oda mer menni egy csajhoz(hidd el nagyon ritka az ilyen) és akkor egy szerényebb külsővel,de egy laza, aranyos de mégis öntudatos belsővel szerintem kaphatsz magadnak 8/10es értelmes barátnőt.
10/15 anonim válasza:
Na, jó de élőben a szép lányoknak mindig van pasijuk, odamennék én, de tudom, hogy esélyem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!