Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderre mennyire lehet alapozni?
Mert rágörcsölsz... Válts nézőpontot:
- Ne érdekeljen mit akar
- Nem ő számít, hanem te
- Tudd, hogy mit akarsz
- Valósítsd meg önmagad, vitelezd ki (ház, jó mód, jó test, szellemi fejlődés stb...)
Ha ez megvan, jönni fognak maguktól mint légy a szrra, mert akarnak tőled valamit. Lehet h pénzt, lehet h szexet, bármi, de jönnek. Amíg azzal vagy elfoglalva h jajj mi lesz ha visszautasít addig egy lúzer leszel. Miután leszrod őket, azt is h mit kárrognak, mit akarnak, te leszel a király. Ezt szeretik, ez kell nekik. Amelyik meg fennhordja az orrát, hát tegye, jön a 35. életév, aztán "jajj de kicseszett velem az élet" életszakasz érkezik majd, amikor örülne bárkinek, csak legyen...
A Tinder szerintem a legkevésbé alkalmas komoly társkeresésre az összes módszer körül. 90% -ban botrányosan csúnya nők vannak ott, 9% csak egót fényez, aranyat ás, instagram oldalt reklámoz, vagy lehetetlen elvárásokat támaszt, tehát kb. 1% lehet érdekes, de annak az 1% -nak valószínűleg pont nem te tetszel. Ha kifekszel az utcára, és halottnak tetteted magad, akkor is több esélyed van nővel összejönni, mint Tinderen.
Ezt úgy mondom, hogy külsőre az előnyösebbek közé tartopzom a nők szemszögépől, és sokféle társkeresőt próbáltam már ki. Tinderen ismertem meg egy exbarátnőmet, aki csinos volt és okos, de a temperamentumával és a viselkedésével komoly problémák voltak, szóval nem véletlen, hogy a Tinderre szorult. Azóta lett match -em pár kimondottan izgalmas, értelmes és csinos nőkkel, jól elcseteltünk mindenről, de még egyikkel sem találkoztam.
Szóval nem kizárt Tinderen ismerkedni, de ehhez kellőképpen jó, vagy legalább megdöbbentő képeket és szöveget kell kirakni magadról. Attól egyik nő se dobja el magát, ha az ezer átlagpista közt lát egy újabb átlagpistát.
Mégis azt mondom, aki akar egy jó társat, az vagy való életben próbálkozzon, vagy olyan netes társkeresőkön, ahol nem csak a kinézet számít és lehet kezdeményezni. A Tinder nem veszi figyelembe, hogy a nők a férfiakkal ellentétben általában nem a külsőre mennek. Amíg a nők nem húznak valakit jobbra (mert a külseje megtetszett nekik), annak esélye sem lesz bizonyítani a rátermettségét. Egy előnytelenebb kinézetű, de nagyon jófej fiúnak esélye sincs, a rendszer némaságra kárhoztatja őket, ezzel elkobozva az egyetlen fegyverüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!