Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként milyen képet kellene kiraknom tinderre?
Figyelt kérdés
Kiraktam magamrol képeket, a regisztráció után volt kb heti 2-3 matchem, de többség nem irt vissza, aki visszairt az meg vagy unalmas volt, vagy nagon messze lakott, hiába a tinderes táv beállítva. Mostanában viszont havonta van kb 1 matchem, aki nem ír vissza. Gondolom a képeimmel van baj, pedig ismerös csajok szerint jól nézek ki, csak keveset mosolygok, de szerintem nekem a mosolygás nem áll jó, nekem inkább a határozott tekintet áll jól. Filtereket se használok. Milyen képeket tehetnék ki, hogy több matchem legyen? Nektek milyen képek jönnek be?
Nos szerintem azon is múlik, hogy mennyire vagy jó csaj. Tinder erről szól nem...
2017. aug. 6. 18:55
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a privátokat :D De nem vagyok csaj :D
2017. aug. 6. 18:58
3/9 anonim válasza:
:D Ez jó
2017. aug. 6. 19:01
4/9 SirMoook válasza:
Haver azzal kezdte hogy fiúként:D
2017. aug. 6. 19:02
5/9 anonim válasza:
Talán első látásra ijesztő vagy :'D
Neten csak képről dönt az ember, hogy szimpatikus vagy-e neki, vagy sem. Élőben viszont ott van a hangod, a gesztusaid, tetteid. Talán ezért tudsz élőben jobban ismerkedni. Ha nem vagy a mosolygós fajta, akkor viszont ne erőltesd magadra, mert úgyis ki fogják szúrni, hogy csak erőlteted. Csak légy önmagad, olyan képeket tegyél fel, ahol jól érezted magad. Én nem ismerem a Tindert, csak mutogatásból, de szerintem először az arcodról kellene képet feltenni, mert az emberek többsége az alapján dönt, utána viszont egész alakosat is feltölthetsz. Csak ne játszd meg magad :)
Sok szerencséz!^^
2017. aug. 6. 19:25
6/9 anonim válasza:
Fiúként milyen képet kellene kiraknom tinderre?
Ba*zki már de mi ez a kérdés? Hogy kell kenyeret venni?
2017. aug. 6. 19:53
7/9 anonim válasza:
Próbáltam rendesekkel, semmi siker. Aztán csináltam snap filteres páwás vackokat, egy nap alatt volt 70 matchem újraregelés után... Csak, hogy lásd a világot. Abból a rengetegből 6 csajjal lefeküdtem, komolyabban egyik πcsa se érdekelt.
17F
2017. aug. 6. 20:59
8/9 anonim válasza:
A fiuknál ez a tinder érdekes dolog, bátyámnak segítettem tinder profilt csinálni jól beállított képet tettem ki neki élőben is jól néz ki és van kb 2-3 matchje.. nekem is van tinder profilom és nagyon sok matchem van pedig csak gyors selfiek vannak kint.. /17L/ tudom hogy a tinder 18as viszont mikor én kezdtem akkor még nem volt kötelező 18as korhatár. A képek amik nekem tetszenek: látszódjon rajta hogy igényes ne egy pajtában fotózkodjon , ne a kupi közepén, ne egy tükör selfie legyen ahol menősködnek a telefonnal. Barátod autójával sem célszerű fotózkodni illetve akkor sem ha az autó a sajátod mert akkor burzsuj hü**e gyereknek fognak titulálni és nem arra fognak gondolni hogy milyen értelmes ember vagy. Legyél természetes , ha van valami aranyos családi képed ami előnyös az is jó nem fontos hogy beállított legyen. Remélem azért valamit tudtam segíteni és nem csak az idődet rabolni :))
2017. aug. 7. 17:49
9/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezek a családi meg cuki fotók működnének főleg olyan csajoknál, akik bikini meg szupermodellkémt pózolnak Dubaiban vagy épp Párizsban és csajok 90 %-a ilyen (max a helyszín más)... egy-két férfiprofilt láttam csak húzogatás közben, akik poénból (?) áttették magukat a csajos oldalról: mindegyik full kigyúrt csávó volt tengerparton modelleket idéző pózolással... Ami nekem bejött: utazásos képek, pózolás drága, márkás ruhákban és kösd be az Instagramod, amin legyenek hasonló képek. Végülis vegyél példát a csajokról, mindegyik ezt csinálja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!