Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Tinderrel kapcsolatban segítség?

Tinderrel kapcsolatban segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlthéten regisztráltam a Tinderre. Lájkolt egy lány, én is őt. Matchbe álltunk. Dolgozom és tanulok is. Most is lesz vizsgám, szóval nem értem rá irogatni. Ma "pihi" napot tartok (este 6ig dolgoztam de ma nem tanulok). Gondoltam irok a csajnak.

Erre látom h már nem párom.

Mi ennek az oka? Hogy nem írtam rá napokig akkor már nem él a match?

2022. jan. 10. 19:33
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Gondolom mivel nem írtál, unmatchelt:)
2022. jan. 10. 20:21
 2/25 anonim válasza:
Gondolom látta, hogy nem írtál még rá és szétválasztott titeket.
2022. jan. 10. 20:22
 3/25 A kérdező kommentje:
És nem lehetne vhogy visszamatchelni?:D
2022. jan. 10. 20:25
 4/25 anonim válasza:
Vagy csak véletlen lájkolt, nem tetszettél neki, szóval törölt.
2022. jan. 10. 20:29
 5/25 anonim válasza:
Az h meglátta h csúnya vagy dagadt vagy
2022. jan. 10. 20:40
 6/25 A kérdező kommentje:

Se nem vagyok csúnya, se nem dagadt.

Kétlem h egy hét után tűnik fwl h még sem tetszem.

Igazándiból az volt a kérdésem lényege h akkor nem a Tinder választott le? Most Tinderezem először

Ezek szerint nem írtam neki, gondolta en is csak "verem" azt lépett. Ennyi.

És tapasztalt Tinderesek: lehet h újra feldobja nekem a rendszer?

2022. jan. 10. 20:45
 7/25 anonim válasza:
Ne éld bele magadat a Tinderbe. Ha nincsen semmi gond a külsőddel, akkor is simán lehetsz esélytelen.
2022. jan. 10. 20:50
 8/25 anonim válasza:
Tesó, a csajoknak ezer meccsük van, amiből valogathatnak. Meccselt veled, beszélt más palikkal, dugott velük, aztán látta h még ott vagy te is, nem jöttél be neki, vagy csúnya dagadt vagy ennyi, lépj tovább, meccselj más csajszikkal mester.
2022. jan. 10. 20:52
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem élem bele. Csodalkoztam is h egyből lajkoltak. Más is lájkolt, de nem volt az ideálom.

Még arra gondoltam h lehet a csaj csak insta követőket gyűjtött XD mert ki volt irva insta címe

2022. jan. 10. 20:52
 10/25 anonim válasza:
A tinder egy szar, a nőknek annyi pasi jut, hogy igazából egyikre se tudnak rendesen figyelni, már ha akarnak. A férfiak meg unják hogy a nőkkel nem lehet beszélni mert semmi válaszokat írnak, ha írnak.. Ne tinderezzünk már, semmi értelme nincs. Főleg ha valakinek az élete amúgyis mozgalmas. Ha vissza írni nincs időd /energiád, egy randira vagy kapcsolatra hogy lenne? Nem biztos hogy éppen most van itt az ideje a pártalálásnak.. Mérlegelni kell.
2022. jan. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!