Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Mit tegyek ebben a helyzetben? Többi lent

Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt egy lánnyal, akit valószínűleg nagyon megbántottam mert azóta nem ír vissza. Lehetséges, hogy letiltott. Hogyan találjam meg újra, mit tehetnék?

2021. dec. 7. 18:33
 1/7 anonim válasza:
mivel bántottad meg?
2021. dec. 7. 18:42
 2/7 anonim válasza:
Hagyd a francba, nyilván nem véletlenül tiltott le.Örül hogy megszabadult tőled, pont az kéne még hogy zaklasd meg nyomulj,persze. Ha már el vagy könyvelve egy hülye baromnak akkor már ebben a skatulyában is maradsz nála,fogadd el ezt és lépj tovább.
2021. dec. 7. 18:48
 3/7 A kérdező kommentje:

2

De ez még egyáltalán nem biztos, az sem hogy letiltott.

2021. dec. 7. 18:51
 4/7 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire naív. Ha jelentenél neki bármit is akkor ő keresne téged. Baszod, ha egy csajnak kellesz akkor az nyomulni fog, le se tudod vakarni magadról. Amelyik ignorál azt hagyni kell a francba mert úgysincs semmi esélyed,a kutyája szarát többe nézi mint téged,ezt nyugodtan elhiheted.
2021. dec. 7. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Na, ezek szerint én még egyetlen csajnak sem kellettem igazán, mert ilyen még nem volt hogy le se tudtam volna vakarni őket.
2021. dec. 7. 18:58
 6/7 anonim válasza:
Ha ott ugrál, csahol körülötted mint egy pincsikutya, mindig van valami mondandója a számodra, úgy alakítja a helyzeteket hogy egy kicsit szexizhessen neked akkor bejössz neki.
2021. dec. 7. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Na, ilyen már lehet hogy volt. De nem itt :xd
2021. dec. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!