Facebookon miért a mindenüket megmutató nők kapják a sok likeot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, normális képeket teszek fel magamról, mégsem kapok sok lájkot. Kaptam már poztiv visszajelzéseket, írták is a képeimhez hogy szép vagyok stb. De aki meg miniszoknyában mutogatja a fenekét, meg mellkidobós blúzokban, bikiniben mutogatja magát sokkal több kommentet és lájkot kapnak. Az ilyen nők viszont 100-200 lájkot is képesek elérni, de még a férfiak is úgy megvannak értük őrülve, hogy komoly kapcsolatra is jobban kellenek. Az egyik ilyen magamutogató ismerősért még pasik is képesek voltak összeverekedni annyira nagy szám csaj.2021. nov. 17. 12:06
11/11 anonim válasza:
Durva mi? A szex kelendő portéka.
Egyéb hireink :
A víz nedves.
2021. nov. 17. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!