Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Facebookon miért a mindenüket...

Facebookon miért a mindenüket megmutató nők kapják a sok likeot?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, normális képeket teszek fel magamról, mégsem kapok sok lájkot. Kaptam már poztiv visszajelzéseket, írták is a képeimhez hogy szép vagyok stb. De aki meg miniszoknyában mutogatja a fenekét, meg mellkidobós blúzokban, bikiniben mutogatja magát sokkal több kommentet és lájkot kapnak. Az ilyen nők viszont 100-200 lájkot is képesek elérni, de még a férfiak is úgy megvannak értük őrülve, hogy komoly kapcsolatra is jobban kellenek. Az egyik ilyen magamutogató ismerősért még pasik is képesek voltak összeverekedni annyira nagy szám csaj.
2021. nov. 17. 12:06
1 2
 1/11 anonim válasza:
Az utcán is őket bámulják meg. Nyilván mert az öltözködéssel sugallod, hogy mire vagy nyitott. Ők nyitottak a nyálcsorgatásra, te meg nem. Vagy mégis?
2021. nov. 17. 12:08
 2/11 anonim válasza:
Most mi is a probléma? Féltékeny vagy?
2021. nov. 17. 12:09
 3/11 anonim válasza:
Mert a férfiaknak ennyi elég, hogy odadobják magukat
2021. nov. 17. 12:10
 4/11 anonim válasza:

A like-okból kenyeret lehet venni vagy miért ennyire fontos?

Nyilván ami izgatóbb azon több férfi/nő szeme megakad és hamarabb dob egy likeot.

2021. nov. 17. 12:17
 5/11 anonim válasza:

Ne a Facebook-t vedd alapul. Soha nem szoktam ott nézegetni a lájkokat, illetve nem is lájkolgatok. Ha nekem tetszik egy lány, akkor oda megyek hozzá és kész.

Aki meg a Facebook-t arra tartja, hogy mutogassa magát, akkor arról meg van a véleményem.

2021. nov. 17. 12:22
 6/11 anonim válasza:
Mert a hosszúkabáton és buggyos gatyán mit lájkoljak?
2021. nov. 17. 12:38
 7/11 anonim válasza:

Kit érdekelnek a fosbúk like-ok? Gondolom nem is valódi ismerősei vannak, hanem nyálcsorgató idegenek.

Több lehetősége csak arra lesz, hogy megdugják, ezek nem valódi kapcsolatok.

2021. nov. 17. 12:40
 8/11 anonim válasza:
Mert a bikini sokkal szexibb mint a bokáig érő ballonkabát.
2021. nov. 17. 13:11
 9/11 anonim válasza:

Mert arra könnyebben áll fel a lompos, álló brével meg könnyebben lájkol a férfi.

Az viszont, hogy neked kardinális kérdés, az azt mutatja, hogy nagyon komoly értékrendbeli, és hozzáállásbeli problémáid vannak.

2021. nov. 17. 13:21
 10/11 anonim válasza:

Kikérem magamnak. Általában 100-200 lájkokat kapok és sosem raktam ki olyan képet közösségi platformra, amit szégyellhetnék később esetleg. (Nincs bikinis, mellkidobós, pucsítós képem, a legtöbb egy egyszerű selfie vagy mások által készített kép mondjuk egy szobor vagy táj előtt).

Valószínűleg azért van ez, mert sok ismerősöm van, akivel csak így látjuk egymást, sokan a család miatt ismernek vagy éppen bulikból, táborokból. Az ilyen lányok, mint amilyenekről te is írsz, azok az én ismerősi körömből már 300-600 lájkot kapnak. Hogy miért? Mert szépek, szeretnék levarrni vagy titkon reménykednek, hogy megkedveltethetik magukat az adott hölggyel/palival ún. "Kúrólájkokkal". De nem értem ezt miért fontos, hiszen ettől nem függ semmi. Sokszor a népszerűnek hitt emberek a legmagányosabbak és attól, hogy van 500 lájk a profilképén még lehet, hogy nincs is egy igazi barátja, akinek elmondhatja a gondjait.A jövőben nem azért fognak felvenni egy iskolába vagy munkahelyre, mert sok lájkod van. Igazából egy bizonyos kor után teljesen hidegen fog hagyni, majd ha nem függsz más véleményétől. Régen én is számolgattam, hogy na mennyi van, aztán mostmár ott tartok, hogy "Jó kirakok egy képet (kb évi 10 készül rólam), hogy naprakészebb legyen a profilom" és ennyi. Ha nem kellene munkához vagy sulihoz, akkor már nem is lennék jelen a közösségi oldalakon.

2021. nov. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!