Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha egy illető sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha egy illető sosem lájkolja a párja fényképeit - , illetve soha nem reagál sehogy a párja fényképeire Facebookon?

Figyelt kérdés
Soha nem reagál sehogy a párja fényképeire.

2021. szept. 3. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%
Gyanús
2021. szept. 3. 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Nem a féjszbuk lájkokkal kell szeretni...
2021. szept. 3. 17:49
 3/16 anonim ***** válasza:
61%

#2 valóban nem. De nálam mindig azok a pasik csinálták ezt akik nem gondoltak komolyan. Pár hónap alatt ki is bukott a dolog.

Persze ennyi miatt nem tamadhatja le az ember a másikat. De ahogy az első mondja, gyanús.

2021. szept. 3. 17:53
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Az jobb amikor feltesznek képeket, és ott ülnek egymás mellett és egyből lájkolják a másik képét?

minek? pont, hogy a párjának teljesen felesleges lájkolnia...

úristen a világ megérett a pusztulásra.

2021. szept. 3. 17:54
 5/16 A kérdező kommentje:

Persze, sokszor van olyan, hogy szinte naponta töltik fel a közös képeket, hogy milyen boldogok, közben pedig a való életben a szakítás szélén vannak...

Igaz, hogy nem a lájk a mérvadó, de azért rosszul sem esik, ha a párod lájkolja a képedet!

Bár, tény, hogy akkor a legjobb, ha egyedül élőben mondja, hogy jól nézel ki!🙂

2021. szept. 3. 17:58
 6/16 anonim ***** válasza:
#3 Nem írtad a korodat, de feltételezem legfeljebb húszas éveid elején járhatsz. Vannak olyan emberek, akik alig lájkolnak valamit. Egyszerűen azért, mert semmi értelmét nem látják annak, hogy más képeire nyomkodják a hüvelykujjat meg a szívecskét. Van a másik véglet is, akik meg késztetést éreznek rá, hogy nyomkodják a lájkot, ha tetszik nekik bármilyen kép. Sokan csak az ismerőseinkkel való kapcsolattartásra használjuk ezt az oldalt. Ahogy én észrevettem a környezetemben, pont azok élnek a legboldogabb párkapcsolatban/házasságban, akik nem a féjszen játsszák a fúúú de boldog párt. Mert ők nem akarnak bizonyítani semmit a világnak és az így megspórolt energiát inkább a kapcsolatukra fordítják. Mondjuk én 17 évesen is utáltam a féjszbukkot, meg most, 27 évesen is utálom.
2021. szept. 3. 18:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

5, én pl. szinte semmit nem lájkolok. Minek?

A párom ezt egy darabig sérelmezte, mostanra lenyelte a békát.

Ha valaki amúgy lájkol minden vackot, csak téged nem, az lehet "gyanús", sőt, de ha valaki ezt eleve nem szokta, mert felesleges, felszínes bromságnak tartja, akkor ez nála így természetes.

Nekem sincs igényem arra, hogy lájkokat, meg "de szép vagy", "szerelmem", "hú micsoda nő" stb. látszat bókokat gyűjtsek. Se a páromtól, se idegenektől.

Tőlem ez teljesen idegen minden téren.

2021. szept. 3. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mást lájkol, akkor szerintem zavarô. Ha soha semmit nem lájkol, akkor nem.
2021. szept. 3. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha alapvetően nem egy lájkolós típus, akkor semmi nincs benne. Ha viszont a fél életét a közösségi médián tölti, és még a szomszéd marinéni kiskutyájának az ebédjét is lájkolja, akkor van esély rá, hogy nem oké valami.
2021. szept. 3. 18:31
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Ha neked ennyire fintos mások vèleménye és a virtuális tèr akkor gond van a fejedben.
2021. szept. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!