Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az illető magátòl nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az illető magátòl nem keres de ha találkozunk véletlen vagy ráìrok akkor meg jòl elvagyunk?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ki az illető, de ez alapvetően nem jó jel.
2021. jún. 30. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Akkor nem írnék rá én sem. Nem sok értelme van annak ha bármilyen kapcsolatba csak én kezdeményezek.
2021. jún. 30. 10:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Belefaradtam az mult napokba hogy en keressem
2021. jún. 30. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Betudnám csak annak hogy szüksége ugyan nincs rám, de szívesen veszi a tarsaságom/kontaktot tőlem azért.

Ha nagyon kellene a másik lehet fektetnék bele annyit hogy kialakuljon benne a szükségérzés is felém, csúnya dolog, de erre kimondottan trükkök is vannak, es csak azután ítélném meg a kapcsolatunkat ha a benne kialakult szükségérzés után is (azaz amikor már keres hiv "kapar"), is fel felbukkanna az hogy ha nem trükközöm hanem önmagam adom őszintén, meg nem kellenék.

Szóval ahhoz hogy megfogjak valakit talán veszem a faradtságot trükközni, de ugy amblokk a megtartásához már magamat adom, (nem is bírnék éveken át egy masik arcot mutatni) és ha az kell azaz én kellek, akkor kellek, de ha igy is offol akkor offol.

Ezért nagyon fel szoktam mérni kibe fektetek energiat kivel látok a kapcsolatban kapcsolatban kapacitást, megéri e kockaztatni ill hajtani érte meg az időm szánni rá.

Az hogyha eleinte közömbös vki csak akkor érdekel es teszek ellene ha ennek ellenére nagyon megfogott, és a célom lesz.

De ez nagyon ritka is hogy belőlem ezt egy közömbös ember kiváltsa. De megesik.

2021. jún. 30. 11:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Folyt

Röviden:eloszor is azt kell eldönteni neked ő mennyire kell azaz teszel e bele energiát vagy nem. Elso az hogy tudd, h mit akarsz es azt nagyon tudd. Mert a pakliban van ígyis hogy kudarc lesz. De te ezt bévallalod kockaztatsz Érte vagy nem.

2021. jún. 30. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Bizonyára szimpatikusnak talál, kedvel, de az ismerős szintnél nem jársz tovább nála, mert még barátokra is ráír néha az ember. :/
2021. jún. 30. 11:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy akkor miért beszélgetunk el ilyen jol es azt se értem hogy ha osszefutunk veletelen akkor miert hìv meg kávézni. Magátòl meg nem tudna keresni
2021. jún. 30. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha ott vagy, akkor nem kerul nagy energiabefektetesbe, hogy kinyogje, hogy igyatok egy kavet. De ha nem vagy szem elott, akkor fel kell keresni stb. Annyira nem erdekled. Ez meg ahogy esik, ugy puffan.
2021. jún. 30. 11:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, én is erre tippelek. Köszönöm a válaszokat
2021. jún. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!