Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ezt hogyan ertelmezzem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ezt hogyan ertelmezzem? Van egy haverom kb.5 eve. Sajnos ritkan talalkozunk, de nagyon birjuk egymast. Eddig veletlenszerüen talakoztunk, mert ö is es en is nagyon elfoglaltak vagyunk.

Figyelt kérdés
Kb 1 honapja megint összefutottunk es ideadta az uj szamat, mert lecserelte. Mondta, hogy hivjam, de en nem tettem meg. Egy hete megint összefutottunk es nagyon szorosan magahoz ölelt pedig azelött meg puszit sem adtunk egymasnak es kerdezte, hogy en miert nem jelentkezek soha nala.3 napja irt egy sms-t, hogy nagyon szeretne latni es holnapra megbeszeltünk egy talakozast. Lehet, hogy erez irantam valamit?

2013. aug. 7. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. De ez miért nem egyértelmű?
2013. aug. 7. 23:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat en eddig csak baratkent neztem ra,mert ö jol szitualt csaladbol jön,en meg nem.Eddig mindig bombazo csajokkal foglalkozott,en meg hetköznapi vagyok.Hat ezert nem egyertelmü....
2013. aug. 8. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ne becsüld le magad! Rájött, hogy a "bombázó" csajok semmi extrát nem tudnak neki adni. Én úgy tapasztalom róluk hogy kívül máz, de a többségüknél belül semmi. Megnézem őket az utcán, ennyi. Többre becsülöm az általad írt "hétköznapi" csajokat akik szintén jól néznek ki és nem cicababa stílusúak. Talán most jött rá a srác is erre, hogy nem minden az, ha a barátnője úgy néz ki, mint egy modell.

Találkozz vele ma, beszélgessetek aztán majd alakul.

Remélem tudtam segíteni és összejön. :)

Esetleg írj majd ide, hogy mi volt, vagy privátban :D Kíváncsi vagyok rá. :) Szép napot!

2013. aug. 8. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm,hogy kedvesen valaszoltal.Egy kicsit felek meg,mert nem tudom,hogy mit is szeretne tölem valojaban.Este majd megirom neked,hogy mi törtent.Neked is szep napot!
2013. aug. 8. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!