Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a sorsban és hogy nem véletlenül találkozunk egyesekkel?
"mindenkinek megvan a párja akit a sors rendelt mellé és mindenképpen egyszer együtt lesznek"
Nem, nem hiszek benne, ha így lenne akkor nem halna meg magányosan annyi ember.
Inkább hiszek abban, hogy saját magam tudom befolyásolni az életemet és nincs előre megírva.
Az igaz, hogy egyes emberek akikkel találkoztam hatással voltak rám és általuk ha csak kicsit is, de más ember lettem.
Ez az idézet nincs rendben. Aki hisz a sorsban az a sorsnak tulajdonít mindent és nem a véletlennek.
Egy ilyen feminás ezos maszlagot a Kiskegyed meg tudom is én milyen női magazinok szoktak ellőni, hogy erősítsék a nőben azt, hogy neki semmit nem kell a jóért tennie, mert e herceg és az emberek akik ehhez segítik majd jönnek maguktól...
Abba, hogy emberekkel nem hiába találkozunk és hogy szerepet töltenek be az életünkbe: tény. Mi magunk tettük őket fontossá, hogy hallgatunk rájuk és felnézzünk rájuk.
A sors szerű párkapcsolatok... na ez a téma egy külön misét ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!