Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyre többet beszélek az exemmel, h véletlenszerűen találkozunk. Mi lesz ennek a vége. (? )
Már 5 éve, h szakítottunk. Karácsony előtt bejött üzletünkbe ajándékot venni, beszéltünk pár szót, nagyon közvetlenek voltunk egymással. Utána többször is összefutottunk véletlenszerűen a plázában, többször is beszélgettünk. Legutóbb megakart hívni kàvéra, de amúgy is siettem, másik, h nem tartottam okos ötletnek, főleg, h neki felesége már és gyereke, nekem pedig párom, attól függetlenül, h most egyikünknek sem oké a magánéletünk. Nem tartom ezt okos ötletnek. Ma is rám írt egy kvázi értelmetlen dolog miatt és úgy érzem, h csak simán írni akart...
Azóta már gondolkodtam azon is, h lehet, h anno még gyerekek voltunk, most lehet, h “tökéletes” lenne a kapcsolatunk (ha nem lenne felesége/barátnője és gyereke... Veletek történt már ilyen? Hogy visszagondoltok esetleg az exetekre, h most mi lenne X év eltelte után? Persze, nem akarom, h ebből bármi legyen, csak elmélkedtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!