Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fotó az exxel a facebookon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fotó az exxel a facebookon. Ki mit tenne?

Figyelt kérdés
1 hónapja járok egy lánnyal, elég jól alakul a kapcsolat, de még fent vannak a facebookon a közös képei az exxével, habár már beszéltünk róla, hogy zavar. Leszedett párat, de nem az összeset. Ki mit gondol? Ki mit tenne?

2021. szept. 7. 12:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
31%
Nem kéne féltékenykedni.
2021. szept. 7. 12:56
 2/30 anonim ***** válasza:
48%
EGY, esetben nézném el. HA, az exe a férje volt, és elhunyt.
2021. szept. 7. 13:15
 3/30 anonim ***** válasza:
39%
Közös fotó a profilfotója vagy régi közös képek x éve-hónapja a hírfolymába feltöltve, amiket nem törölt....?
2021. szept. 7. 13:16
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
Én nem csináltam, csinálok ügyet ebből. A férjemmel nyolc éve vagyunk együtt és igen, akad még fenn képe az exével 1-2 eldugott régi albumban. Nem azért mert nem akarja törölni, hanem mert annyira nem foglalkozik a Facebookkal. Nincs se kedve, se ideje átnyálazni a régi képeit és az összeset olyat törölni, amin az ex látható. Nincs sok amúgy, 3-4 max ha jól emlékszem, de évekkel ezelőtt láttam (lehet azóta már törölte is, nem tudom, nem figyelem a FB tevékenységét)
2021. szept. 7. 13:18
 5/30 anonim ***** válasza:
42%

Figyelj vannak olyanok, akik bármennyire nem tartják a kapcsolatot már a másikkal, de azért a szép, kellemes élményeket nem szeretnék végleg elfelejteni, ezért nem törlik le mind az egész képeiket a régi képeik közül.

És hát azért nem lehet ezt parancs szóra kérni a másiktól, hogy törölje az összes régi képeit, mert szerintem az kicsit kínos lenne neked is, hogy te elvárod valakitől, hogy töröljön a régi képeiből, mert ez téged zavar.

2021. szept. 7. 13:21
 6/30 anonim ***** válasza:
72%
MInek? Az a múltja. Ha kirakott egy közös fotót 5 éve szilveszterkor, akkor mi van? Tagadja meg, hogy 5 éve vele élt és utólag törölgesse a régi képeiket? Miért? Nyilván a profilfotón nem az előző nőjével van és ennyi.
2021. szept. 7. 13:26
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem zavarna, ha lenne a férjemnél ilyesmi, nem izgat különösebben a facebook. 😄
2021. szept. 7. 13:43
 8/30 anonim ***** válasza:
27%
Egy hónap után mit akarsz?
2021. szept. 7. 13:46
 9/30 anonim ***** válasza:
0%

2,5 éve vagyunk együtt. A korábban használt profilján voltak fent a régi élettársával közös fotói is. Mire megismerkedtünk, már nyilván nem vele volt profilfotója és nem voltak egymásnál megjelölve, de még ismerősök sem. Nem is akadtam fent rajta, hogy x éve együtt szilvesztereztek pl és ezt kitették. Ezeket kéne utólag x évre visszamenőleg törölgetni...??

Közben tavaly novemberben feltörték a profilját, többet nem tudott belépni. Csinált egy új profilt, problem amúgy is solved mert ez már ugye velünk indult. Majd idén nyáron egyszer csak "valaki" a régi profilján lecserélte a profilfotót az exét és őt ábrázoló fotóra, ami egy régi esküvőn készült róluk:) Ettől én se kaptam röhögőgörcsöt, de túltettem magam a trollkodáson.

2021. szept. 7. 13:51
 10/30 anonim ***** válasza:
65%
1 éve töröltem le a Facebook profilomat és azóta sokkal jobban érzem magam. A barátnőm se bánja, tudunk beszélni whatsappon. Baromira nem érdekel, mit rak a profiljára, mert bízok benne.
2021. szept. 7. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!